Sunday , November 27 2022

Un bolnav psihic, autorul unei talhari la Vicovu de Sus

Luni diminea]\, pe la orele 10.20, Poliţia ora[ului Vicovu de Sus a fost sesizat\ prin 112, despre faptul c\ o persoan\ necunoscut\ a intrat în locuinţa Tabitei C. de 21 ani, localnic\, pe care a  ameninţat-o [i agresat-o fizic, dup\ care a  deposedat-o de o sum\ de bani.
Cu ocazia cercet\rilor s-a stabilit c\ Tabita C. se afla la domiciliul ei, împreun\ cu fiica sa, iar `n diminea]a acelei zile, a b\tut la u[\ o persoan\ necunoscut\, care purta pe cap un fes de culoare neagr\ [i a împins-o în cas\, dup\ care prin violenţ\ i-a solicitat banii din cas\. Tabita C. i-a dat agresorului  suma de 1.300 lei pe care o avea în portofel, iar acesta a p\r\sit locuin]a.
În urma investigaţiilor desf\[urate de poli]i[ti, s-a stabilit c\ suspectul de comiterea faptei este Gheorghe S., de 31 ani din comuna P\tr\u]i, care este încadrat într-un grad de handicap pe fond psihic. Urmeaz\ ca suspectul s\ fie expertizat psihiatric [i vor fi continuate cercet\rilor sub aspectul s\vâr[irii infrac]iunii de tâlh\rie. (O.S.)

Vezi si

Foresta câștigă cu 2-0, pe Areni, în fața celor de la Șomuz Fălticeni. Bucovina Rădăuți –  Viitorul Darabani: 4-0

Fotbaliștii antrenați de Dorin Goian s-au impus sâmbătă cu 2-0 în fața  celor de la …