Tuesday , May 21 2024

Premierul Viorica Dăncilă a stat la coada si a votat doar la europarlamentare

Viorica Dăncilă a votat după ce a stat la coadă pentru a vota, moment în care un bărbat s-a plâns că este coadă, iar ea i-a răspuns că acest lucru ține de organizare și responsabil este președintele secției de votare. Premierul a făcut și o scurtă declarație în care a precizat că nu a votat la referendum.

Șefa Executivului a stat la coadă, la Liceul “Jean Monnet” din Capitală, pentru a putea vota. Ea a anunțat că va vota și la referendum, însă zilele trecute a spus că s-a răzgândit.

Dăncilă a spus că a votat pentru „reprezentarea noastră în Parlamentul European, o reprezentare a unor oameni care să nu meargă să dea socoteală ci să susțină prin argumente poziția României”.

„Am votat pentru o echipă care să nu se voteze împotriva României. O reprezentare demnă este ceea ce vor toți românii. Am votat pentru că o Românie puternică va conduce la o Uniunea Europeană puternică”, a adăugat ea.

Viorica Dăncilă a precizat că a fost europarlamentar timp de nouă ani și că „știu care e mersul în Parlamentul European”.

Întrebată cum vedea mobilizarea la vot și că la foarte multe secții de vot sunt cozi, Dăncilă a spus că „este foarte bine” și că „votul este cel mai democratic mod de exprimare”.

„Îndemn românii să vină la vot”, a subliniat premierul.

„Am votat doar pentru europarlamentare”, a precizat Viorica Dăncilă.

digi24.ro

Vezi si

Românii pot călători în Turcia doar cu buletinul. Decret semnat de Erdogan

Cetățenii români pot călători în Turcia doar cu buletinul, potrivit unui decret prezidențial semnat de …