Tuesday , May 21 2024

In această vară, sucevenii au la dispoziție încă o cursă charter spre Antalya și una spre Zakynthos

In perioada iunie – septembrie, de pe Aeroportul sucevean, compania Air Bucharest împreună cu tour-operatorul “KUSADASI” vor opera în fiecare zi de luni un zbor tur-retur spre Antalya și în zilele de miercuri o cursă către Zakynthos. Ca și anul trecut, tour-operatorii Prestige Tours și Calypso vor avea și în această vară zboruri charter spre Antalya, în fiecare zi de vineri 

air bucharest

In perioada 12 iunie – 11 septembrie 2017, în fie­care zi de luni, tour-operatorul Ku­­sadasi împreună cu compania aeriană Air Bucharest vor opera o cursă charter cu destinația Antalya. Conform site-ului Aeroportului sucevean, orarul zborului este următorul: decolare Antalya 14:45, aterizare Suceava 16:45, decolare Suceava 17:30, aterizare Antalya 19:30.

De asemenea, aceeași companie aeriană Air Bucharest va opera în această vară curse charter pentru agen­ția Kusadasi cu destinația  Zakynthos. Con­form informațiilor disponibile pe site-ul tour-operatorului Kusadasi, cur­sa spre Zakynthos va opera începând cu data de 7 iunie 2017, în fiecare zi de miercuri, până în septembrie, după ur­mătorul program: decolare Zakynthos la ora 11.00, aterizare la Suceava la ora 13.00, decolare Suceava la ora 13.45 cu aterizare în Zakynthos la ora 15.45.

Compania Air Bucharest este o com­panie aeriană specializată în zbo­ruri charter, înființată în 2010. “Principalul scop al înființării companiei a fost să susțină activitatea Agenției de turism KUSADASI, privind operarea curselor charter pe destinațiile de vacanță TURCIA, GRECIA, SPANIA, EGIPT și DUBAI”, se menționează pe pagina oficială de internet a companiei. Air Bucharest dispune de două avioane Boeing  (un Boeing 737 – seria 300 cu 168 locuri și un Boeing 737 – seria 400, de 163 locuri).

De asemenea, conform infor­ma­țiilor furnizate de Aeroportul “Stefan cel Mare”, și în această vară, la fel ca anul trecut,  sucevenii pot zbura spre Antalya, în regim charter, tour-operatori fiind Prestige Tours si Calypso, zborul fiind operat de către compania aeriană Atlas Global cu o aeronavă Airbus A321 cu o capacitate de 216 locuri.

In perioada 9 iunie – 15 septembrie 2017, în fiecare zi de vineri, orarul acestui zbor este următorul: decolare An­­­talya 13:00, aterizare Suceava 14:55, decolare Suceava 15:45, ateriza­re Antalya 17:50.

Pachetele turistice (zbor+caza­re+transferuri) pot fi achiziționate de la agențiile de turism respective. (O.S.)

 

Vezi si

Mihai Flutur: ”Cred că, în momentul de față, municipiul Suceava duce lipsă de un primar ca Lucian Harșovschi”

Mihai Flutur, unul dintre cei mai cunoscuți candidați de pe lista Partidului Național Liberal pentru …