Tuesday , April 30 2024

Secrete şocante despre Hillary Clinton divulgate de un fost ofiţer al Secret Service

hillary-bill clinton

Fosta Primă-Doamnă a Americii, Hillary Clinton, ţinteşte Casa Albă ca viitor preşedinte. Dacă va câştiga alegerile, va deveni prima femeie-preşedinte din istoria ţării. Un fost agent al Secret Service dezvăluie în premieră adevărata personalitate a fostei Prime Doamne a Americii.
Fostul ofiţer al Secret Service afirmă despre fosta Primă-Doamnă a Americii că are o personalitate de tip “Jakyll şi Hyde” care i-a băgat în sperieţi pe angajaţii administraţiei prezidenţiale în vremea când soţul ei, Bill Clinton, era preşedintele Statelor Unite.
Fostul ofiţer a dezvăluit că Hillary Clinton avea izbucniri verbale şi chiar fizice extrem de violente, care îi speriau pur şi simplu pe angajaţii Casei Albe.
Gary Byrne spune că Hillary era “furioasă, nu se putea controla şi, ocazional, devenea, brusc, violentă”. Astfel, orice purtare prietenoasă a ei se putea schimba într-o fracţiune de secundă în furie şi chiar în agresivitate. “Ce am văzut în anii 1990 mi-a provocat greaţă”, povesteşte Byrne în cartea lui intitulată “Criză de caracter: Un agent al Secret Service dezvăluie experienţa sa directă cu Hillary, Bill şi modul lor de acţiune”.
Fostul ofiţer dezvăluie că Hillary îi striga frecvent obscenităţi soţului ei, personalului Secret Service şi celorlalţi angajaţi de la Casa Albă. Oamenii se obişnuiseră cu astfel de scene, dar cu toţii trăiau într-o atmosferă de teroare, întrebându-se cu spaimă ce ar fi avut să urmeze.
Nu de puţine ori, înşişi agenţii Secret Service se întrebau dacă, la un moment dat, ar fi fost obligaţi să îl păzească, la propriu, pe soţul ei de atacurile fizice ale consoartei sale. Una dintre asemenea ocazii, de “ciocniri violente” s-ar fi consumat chiar într-o dimineaţă în care, Bill urma să ţină un discurs-cheie în faţa naţiunii.
La un moment dat, fosta Primă Doamnă a vrut să interzică Secret Service la Casa Albă şi a încercat să schiţeze ea însăşi un plan de securitate, în detaliu, pentru reşedinţa prezidenţială, a mai dezvăluit Byrne, adăugând că Hillary Clinton urmăreşte cu înverşunare să ajungă preşedintele Statelor Unite, “dar îi lipsesc integritatea şi temperamentul necesare pentru a servi într-o astfel de funcţie supranumită şi cea a “celui mai puternic om de pe planetă”, scrie pagesix.com.
“Prin succesele recente (obţinute în campanie, n.r.), îmi dau seama că stilul propriu de a conduce al lui Hillary – vulcanic, impulsiv, întreţinut de oameni liguşitori, precum şi cu dispreţul ei pentru regulile stabilite pentru toţi cetăţenii (americani, n.r.), nu va reuşi să facă mare lucru”, a mai spus fostul agent.
Byrne mai dezvăluie în cartea sa că el a întrerupt situațiile sexuale “comice” ale președintelui care se consumau chiar la Casa Albă. Agentul a povestit că, odată, a intrat într-o cameră în care președintele Bill Clinton era “implicat necorespunzător cu o femeie”, care nu era nici soția lui, şi nici Monica Lewinsky. Şi tot el a reuşit să arunce la timp un prosop pătat cu ruj de buze şi cu “fluidele corporale” ale lui Bill Clinton, înainte ca această posibilă “dovadă a infidelităţii” lui faţă de Hillary să fie descoperită.
Un alt episod palpitant pe care Byrne îl povesteşte în cartea lui este chiar momentul în care a ajuns la Casa Albă, în serviciul lui Bill Clinton. S-a întâmplat într-o zi din anul 1995, când şi-a luat postul în primire chiar după o noapte furtunoasă a cuplului prezidenţial, când s-au certat rău, iar Hillary, la un moment dat, Hillary a pus mâna pe o vază albastră şi a aruncat cu aceasta “făcând-o bucăţi”. În aceste lupte conjugale, Bill s-ar fi ales cu un ochi învineţit.
Despre “adevăratele” relaţii dintre soţii Clinton au mai scris şi alţii. Între aceştia figurează şi cea a unui fost reporter de la publicaţia Washington Post, Ronald Kessler, intitulată “First Family Detail”, iar o altă carte, apărută în 2015 şi intitulată “The Residence: Inside the Private World of the White House”, care dezvăluie în detaliu episoadele violente care s-au petrecut între soţii Clinton, inclusiv cele provocate de relaţia amoroasă a fostului preşedinte cu Monica Lewinsky.
Cartea fostului ofiţer al Secret Service va apărea în librării la sfârşitul acestei luni.
 
 

Vezi si

Meteo. Ploi în mai multe regiuni în minivacanța de 1 Mai și de Paște

Meteorologii anunţă că, de 1 Mai şi de Paşte, temperaturile vor fi uşor mai ridicate …