6 secrete despre Meghan si Harry dezvaluite odata cu publicarea biografiei lor

reportersite
31 iulie 2020, 12:55

Noua carte despre Meghan Markle și Prințul Harry, „Finding Freedom”, a fost lansată în străinătate. Autorii regali Omid Scobie și Carolyn Durand ar fi vorbit cu zeci de surse apropiate ducilor de Sussex înainte de a o publica, iar detaliile obținute fac deja furori în presă.

Iată câteva secrete dezvăluite în „Finding Freedom”, cartea biografică despre care Meghan și Harry spun că nu este autorizată:

1. Cuplul a susținut că Prințul a cerut-o în căsătorie pe fosta actriță la o cină , în noiembrie 2017. Potrivit informațiilor obținute de Scobie ș Durand, cei doi „ar fi fost deja logodiți, în secret, din august 2017”.

2. Cei doi și-ar fi făcut declarații de iubire după doar trei luni de relație: Harry i-a spus primul că o iubește, dar și ea i-a răspuns imediat. La scurt timp, ar fi început să-și facă planuri de viitor.

3. William nu ar fi fost foarte primitor când Meghan s-a alăturat familiei. Cei doi autori susțin că el l-a încurajat pe Harry să „nu se grăbească, să aștepte să o cunoască și să nu se lase orbit de pasiune sau dorință”.

4. Harry ar fi încheiat o mulțime de prietenii de dragul soției lui: „Când au început relația, Harry, sensibil la prejudecăți, a renunțat la multe relații din cercul său de prieteni. Când unii au pus sub semnul întrebării noua relație, Prințul i-a tras la răspundere. Un vechi prieten și-ar fi petrecut o după-amiază întreagă bârfind-o pe Meghan și făcând observații disprețuitoare cu privire la cariera ei de la Hollywood. Vestea a ajuns urechile lui Harry, care a încheiat imediat prietenia.”

5. Decizia de a părăsi Monarhia ar fi fost luată cu mult timp înainte. Ducii de Sussex nu erau mulțumiți că li se spunea tot timpul ce să facă, iar Harry simțea că nu putea să aibă încredere în nimeni de la Palat.

6. Când au început relația, Meghan a fost fotografiată purtând un colier cu inițialele „H” și „M.” Consilierii Reginei nu au fost deloc mulțumiți: „A fost sfătuită să nu îl mai poarte pentru că încuraja paparazzii să o urmărească și să titreze mai mult decât era necesar despre legătura lor amoroasă. Deși a respectat doleanțele, vedeta s-a simțit frustrata și rănită”.