Wednesday , February 21 2024

Șase noi documente secrete găsite la locuința lui Joe Biden din Delaware

Departamentul de Justiție a descoperit alte şase documente confidențiale în reşedinţa preşedintelui Biden din statul Delaware.

Potrivit avocatului președintelui, o nouă percheziție a Departamentului de Justiție al SUA, care a durat 13 ore, a fost făcută în reședința lui Biden din Wilmington, Delaware, unde au fost găsite șase documente clasificate.

Această nouă descoperire este făcută publică în timp ce alte documente, datând de când Joe Biden era vicepreședinte în timpul mandatului Barack Obama, au fost descoperite din noiembrie atât la locuința familiei sale din Wilmington, cât și la un centru de studii din Washington, unde democratul în vârsta de 80 de ani avea un birou.

Atât Joe Biden, cât și soția sa nu au fost prezenți în timpul perchezițiilor, iar președintele a recunoscut că o parte din documente, “au fost depuse în locul greșit”. El a cooperat cu autoritățile și a predat documentele.

Săptămâna trecută, avocații săi au găsit alte documente clasificate într-un birou privat de-al său.

Vezi si

Spionaj la Bruxelles. Programe de supraveghere în telefoanele unor europarlamentari din comisia de securitate și apărare

Comisia Parlamentului European care se ocupă de chestiuni de apărare a fost ţinta pirateriei telefonice, …