Saturday , December 10 2022

O polițistă din Buzău s-a sinucis cu arma din dotare, iar un agent din Dej s-a împușcat și el, fiind grav rănit

Luni, o poliţistă de la IPJ Buzău s-a sinucis cu pistolul din dotare, la locuinţa sa, iar un polițist din Dej s-a împușcat tot luni dimineață, suferind leziuni grave.

Conform primelor informaţii, poliţista se afla în timpul serviciului, dar incidentul a avut loc la domiciliul său din cartierul Dorobanţi din municipiul Buzău. Reprezentanţii IPJ Buzău au confirmat incidentul, precizând că ancheta este în desfăşurare. Cecilia Chiriță (foto Facebook) era angajată la Secţia Poliţie Rurală Mărăcineni. Ea avea 36 de ani, era agent și mamă a 2 copii.

Poliţistul din Dej s-a împuşcat, luni, cu armamentul din dotare şi a suferit leziuni grave. “La data 31 octombrie, în jurul orei 07,50, la nivelul Poliţiei municipiului Dej a fost înregistrat un incident. Un agent de poliţie a suferit leziuni grave, în urma folosirii armamentului. Conform primelor date, acesta s-ar fi împuşcat cu armamentul din dotare. În cauză, a fost solicitat de urgenţă, prin apel 112, un echipaj medical, pentru a-i acorda îngrijiri medicale de specialitate”, se arată într-o informare a IPJ Cluj citată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, în acest caz s-a format o echipă operativă de poliţişti specialişti, care desfăşoară activităţi de cercetare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.

 

Vezi si

Inscripție ”NAZI BANK” pe peretele unei sucursale Raiffeisen din Cluj-Napoca. Poliția a demarat verificări

Polițiștii clujeni au demarat cercetări vineri în contextul inscripționării unor mesaje pe fațada unei clădiri …