Tuesday , June 18 2024

Hillary Clinton e de nerecunoscut. La ce „modificări” a recurs ca să arate mai tânără

Hillary Clinton arată tot mai tânără, iar experţii în estetică sugerează că fosta primă doamnă apelează la„modificări” şi proceduri cosmetice regulate.

Pielea ei strălucitoare este vizibil mai fină şi obrajii mai bine definiţi. Expertul în estetică dr. Ross Perry crede că Hillary a fost „binecuvântată genetic” cu o piele bună, dar are convingerea că noul look a fost obţinut cu ajutorul dotoxului, umpluturilor dermice injectabile şi al blefaroplastiei (strângerea ploapelor).

secretarasite „Hilary Clinton a recurs la modificări şi proceduri regulate de-a lungul anilor, nu a fost lucrată dramatic dintr-o dată. Fruntea ei este deosebit de netedă, ceea sugerează că botoxul a fost administrat în partea de sus a feţei, pe linia încruntării, şi în jurul zonei ochilor. La o persoană de 73 de ani m-aş aştepta să văd o sprânceană mai încreţită şi linii în jurul ochilor” , spune Dr. Perry, care suspectează că Hillary ar fi putut recurge la blefaroplastie.

secretarasite„Pe măsură ce îmbătrânim, pielea din jurul ochilor tinde să se lase şi să se rideze, făcând ochii să pară obosiţi. Aş suspecta că Hilary a avut o blefaroplastie, intervenţie prin care se îndepărtează pielea crepată, care se adună, în exces, deasupra ochiului şi continuă să se dezvolte pe măsură ce îmbătrânim. Cred că prin aceast procedeu au fost vizate pungile de sub ochi şi ridurile de la colţurile ochilor’’.

În ciuda anilor, faţa lui Hillary a rămas relativ plină, iar în opinia dr. Perry asta ajută procesul de îmbătrânire. De asemenea, crede că Hillary a fost ajutată şi de injecţiile dermice pentru riduri.

„Aceste mici injecţii funcţionează foarte simplu, adaugă un volum suplimentar în piele. Astfel. golurile care apar sub ochi sau în obraz capătă un aspect de plin. După cum putem vedea în imaginile recente, zona obrazului este rotunjită, ceea ce oferă un aspect mai tineresc”.

Dr. Judy Todd, esteticianul care conduce Clinica Synergy din Glasgow şi Londra, are aceeaşi opinie: „Se pare că buzele au un volum mai mare, semn că s-a folosit ceva material de umplutură’’.

okmagazine

 

Vezi si

Cinci destinații de evitat pentru turiștii care vor să economisească bani

Un studiu recent realizat de publicația britanică MoneyWeek a scos la iveală care sunt cele …

error: