Friday , April 26 2024

Rapidistii vor sase puncte in urmatoarele doua etape

N pentru `ndeplinirea acestui deziderat, echipa sucevean\ trebuie s\ se impun\ `n jocul de acas\ cu Petrotub Roman [i `n deplasarea de la CSM Pa[cani n “va fi un meci dificil, dar pe care trebuie sa `l c=[tig\m”, a declarat atacatul Gabriel {uleru `naintea confrunt\rii de m=ine cu roma[canii n golgheter la zi al “ceferi[tilor”, cu dou\ reu[ite `n patru etape, Mircea Negru a anun]at c\ nu se gande[te `n mod special s\ ca[tige titlul de cel mai bun marcator al Rapidului

Ajun[i pe locul 3 `n clasamentul seriei, dup\ victoria ob]inut\ `n etapa trecut\, 3-0 cu CSM Foc[ani, rapidi[tii suceveni sunt hot\r=]i s\ acumuleze [ase puncte `n urm\toarele dou\ runde, astfel `nc=t s\ r\m=n\ pe podium cel pu]in p=n\ la derbyul de pe 8 octombrie cu FCM Bac\u, principala favorit\ la promovarea `n liga secund\.

Pentru `ndeplinirea acestui deziderat, “alb-vi[inii”, vor trebui s\ treac\ mai `nt=i de Petrotub Roman, o forma]ie ce popose[te m=ine pe Areni, av=nd la activ dou\ victorii `n tot at=tea meciuri disputate de la startul noului sezon. “Petrotub este `ntr-o situa]ie asem\n\toare cu a noastr\. Este o echip\ cu un lot bun de juc\tori care sunt `mpreun\ de mult timp. Anul trecut am f\cut egal acas\ [i am pierdut greu la ei. Va fi un meci dificil, dar pe care trebuie sa `l c=[tig\m”, a declarat Gabriel {uleru.

La o s\pt\m=n\ distan]a de meciul de m=ine, Rapid Suceava va evolua pe terenul celor de la CSM Pa[cani, `ntr-un meci la finalul c\ruia acela[i Gabriel {uleru sper\ ca “feroviarii” s\ ob]in\ prima victorie `n deplasare din actuala stagiune. “~n deplas\rile din acest sezon am `nregistrat o `nfr=ngere [i un egal. Trebuie s\ vin\ [i o victorie. Ne asteapt\ un meci destul de greu la Pa[cani, pentru c\ echipele mai mici se mobilizeaz\ mai mult contra noastr\, plus c\ joac\ [i destul de dur”, a completat {uleru.

Golgheter al “ceferi[tilor” `n sezonul trecut, cu un total de 14 goluri marcate `n 32 de etape, Gabriel {uleru nu ]ine neap\rat s\ obtina [i la finalul acestui campionat titlul de cel mai bun marcator al forma]iei sucevene. “Golgheterul nu c=[tig\ nimic. Eu am fost cel mai bun marcator al echipei anul trecut [i nu am ca[tigat nimic `n mod special. Important este s\ aju]i echipa. Po]i s\ marchezi un gol la trei etape, dar s\ fie golul victoriei”, a conchis {uleru.

Titlul de golgheter pare s\ nu-l intereseze nici pe Mircea Negru, de[i noul c\pitan al rapidi[tilor [i-a trecut deja `n cont dou\ goluri `n cele patru etape scurse de la startul Ligii a III-a. “Nu m-am gandit `n mod special la treaba asta. Eu `mi doresc s\ `nscriu c=t mai multe goluri pentru echipa, s\ c=[tig\m [i s\ aducem lumea la stadion”, a spus la r=ndul s\u, Mircea Negru.

Cu [apte goluri marcate `n patru etape, Rapid Suceava are – din punct de vedere al eficacit\]ii – cel de-al doilea atac din serie, dup\ FCM Bac\u [i la egalitate cu FC Panciu. R\m=ne de v\zut dac\ pofta de gol a “ceferi[tilor” va fi prezent\ [i `n `nt=lnirea de m=ine cu Petrotub Roman, gruparea care `n acest moment are cea mai solid\ ap\rare din serie, cu doar un singur gol `ncasat `n actualul sezon. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …