Wednesday , April 24 2024

Lăcătuş vine după puncte pe Areni

Fotbal. Rapid - Lacatus

Rapid Suceava primeşte vizita celor de la CSMS Iaşi, într-un meci programat astăzi, de la ora 11.00, pe stadionul Areni. “Aştept să ne întoarcem de la Suceava cu toate cele trei puncte, pentru a reduce distanţa faţă de lider. Dacă băieţii vor respecta strategia de joc, victoria nu are cum să ne scape”, a declarat Lăcătuş. “Nu am pierdut în ultimele două meciuri, băieţii şi-au primit în această săptămână salariile, aşa că avem toate motivele să-i batem pe ieşeni”, a replicat antrenorul Bogdan Tudoreanu. Rapidul are o cotă de 3.75 pentru o victorie în faţa celor de la CSMS Iaşi. Fundaşul Daniel Bălan este suspendat în urma cartonaşului roşu încasat în etapa trecută 

Rapid Suceava porneşte din postura de outsideră în meciul pe care îl dispută astăzi, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul Areni, în compania celor de la CSMS Iaşi, în cadrul etapei a X-a a Ligii a II-a. Conform caselor de pariuri, ieşenii sunt favoriţi la câştigarea întâlnirii cu o cotă de 1.85 la victorie. De partea cealaltă, un succes al “ceferiştilor” este cotat cu 3.75, în vreme ce egalul are o cotă de 3.30.
Tabăra suceveană nu ţine însă cont de calculele hârtiei şi a anunţat prin vocea antrenorului Bogdan Tudoreanu că vrea al treilea rezultat pozitiv în campionat. “Suntem pe val. Nu am pierdut în ultimele două meciuri, băieţii şi-au primit în această săptămână salariile, aşa că avem toate motivele să-i batem pe ieşeni. Stim însă că ne aşteaptă un joc greu. Ieşenii au jucat miercuri, au avut pauză scurtă, iar acest lucru poate fi un avantaj pentru noi”, a declarat antrenorul sucevean, care speră ca venirea lui Marius Lăcătuş şi Florin Prunea pe Areni să atragă mai mulţi spectatori pe stadion. “La ultimele meciuri nu prea a venit lumea, asta şi pentru că nu le-am dat noi motive de satisfacţie. Acum însă, după aceste două rezultate pozitive, sperăm să avem mai mulţi spectatori, mai ales că vremea e frumoasă”, a precizat Ted.
Rapidul are singură absenţă la meciul de astăzi, fundaşul Daniel Bălan fiind suspendat din cauza cartonaşului roşu primit la Clinceni.
Lăcătuş: “Aştept să ne întoarcem de la Suceava cu toate cele trei puncte”
De partea cealaltă, antrenorul Marius Lăcătuş vine pe Areni cu intenţia de a bifa primul succes de la instalarea pe banca tehnică a celor de la CSMS Iaşi. “Sper ca jocul nostru să se îmbunătăţească de la etapă la etapă, dar aştept totodată să ne întoarcem de la Suceava cu toate cele trei puncte pentru a reduce distanţa faţă de lider. Cert este că dacă băieţii vor respecta strategia de joc, victoria nu are cum să ne scape”, a declarat Marius Lăcătuş, citat de liga2.ro
Lăcătuş a apreciat evoluţia sucevenilor în meciul cu Clinceni, dar este de părere că soarta meciului depinde de elevii săi. “Am urmărit evoluţia sucevenilor în partida de la Clinceni, mi-au lăsat o bună impresie, dar soarta confruntării depinde, totuşi, doar de atitudinea şi de concentrarea noastră în joc. Rapid CFR dispune de fotbalişti cu calităţi tehnice destul de bune, cu destulă mobilitate şi mişcare în teren, în care tinereţea unora se îmbină armonios cu experienţa lui Semeghin, care, deşi joacă ca fundaş, are un aport substanţial la faza ofensivă”, a mai spus actualul tehnician al celor de la CSMS Iaşi.
Fostul internaţional nu va conta în meciul de la Suceava pe jucătorii Bădic, Vladu şi Cioranu, toţi trei fiind absenţi din motive medicale.
Partida de pe Areni va fi condusă de o brigadă de arbitri formată din centralul argeşean Iulian Călin, asistat la cele două tuşe de braşovenii Stelian Slabu şi Constantin Cantemir.
Programul etapei a X-a:
Rapid Suceava – CSMS Iaşi
Dunărea Galaţi – FC Clinceni
ACS Berceni – CF Brăila
Gloria Buzău – SC Bacău
Unirea Tărlungeni – Unirea Slobozia
Rapid Bucureşti şi Farul Constanţa stau.
(Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …