Thursday , April 25 2024

Mircea Negru, one-man show în ultimul meci al Rapidului

Liga 2. Rapid - Negru [800x600]

Atacantul sucevean a marcat toate cele patru goluri ale Rapidului în victoria obţinută sâmbătă, pe stadionul Areni, în faţa celor de la Unirea Tărlungeni, în ultima etapă din sezonul 2013/2014 al Ligii a II-a

Rapid Suceava a încheiat sezonul 2013/2014 al Ligii a II-a cu o victorie. Sâmbătă, în ultima etapă din play-out, “ceferiştii” s-au impus pe stadionul Areni, cu scorul de 4-2, în faţa celor de la Unirea Tărlungeni, la finalul unui meci de vacanţă pentru ambele formaţii.
Gruparea suceveană a deschis scorul la jumătatea primei reprize, după ce Mircea Negru a reluat mingea în plasă în urma unui corner. Atacantul gazdelor şi-a trecut în cont dubla în minutul 40, după ce a finalizat cu capul o centrare de pe partea stângă. A fost 2-0 la pauză.
Ardelenii au replicat la patru minute de la reluarea jocului prin Cristea, care a pătruns pe partea dreaptă şi l-a învins pe Hânţăscu cu un şut din 11 metri. Rapidiştii şi-au refăcut ecartul de două goluri de pe tabelă în minutul 60, în urma unei faze în care Bălan a centrat la firul ierbii, iar acelaşi Negru a îndeplinit o simplă formalitate pentru 3-1.
Peste numai trei minute, oaspeţii au redus din nou diferenţa la un singur gol, după ce Elek a înscris cu un şut din întoarcere din marginea careului. “Ceferiştii” n-au avut însă niciun fel de emoţie în privinţa victoriei, în condiţiile în care, în minutul 83, Negru şi-a trecut în cont un nou gol, al patrulea, închizând tabela la scorul de 4-2.
Rapid Suceava: Hânţăscu – Bălan (’75 Vornicu), Ferariu, Sava (’55 Vitu), Semeghin – Cerlincă, Stănescu, I. Plămadă, Golofca – Negru, Arotăriţei. Antrenor: Bogdan Tudoreanu.
Unirea Tărlungeni: Stamatin (’46 Nagy) – Dobrea, Barbu, Frîncu, Dumbravă – Antoche, Cristea – Postolache, Elek (’68 Neculai), Marcuş (’46 Liţă) – Antal.

N Rezultatele ultimei etape din play-out:

Farul Constanţa – CF Brăila 1-2
Rapid Suceava – Unirea Tărlungeni 4-2
Gloria Buzău – Dunărea Galaţi 2-1clasament liga2 [800x600]

In urma victorie de sâmbătă, Rapid Suceava a încheiat sezonul 2013/2014 pe locul 4 în clasamentul din play-out. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …