Thursday , April 25 2024

Rapidul dezamăgeşte în amicale

Echipa suceveană a suferit a doua înfrângere de la startul pregătirilor pentru viitorul sezon al Ligii a II-a, după ce a cedat sâmbătă, cu scorul de 0-1, în faţa celor de la Inter Dorohoi, în primul amical programat din această vară pe Areni. Lanţul de restaurante Spartan va deveni noul sponsor oficial al echipei Rapid Suceava          

Liga 2. Rapid - Bacau - gol 1-1 [800x600]

Rapid Suceava continuă să dezamăgească în meciurile amicale. Echipa antrenată de Bogdan Tudoreanu a suferit a doua înfrângere de la startul pregătirulor de vară, după ce a pierdut sâmbătă, pe stadionul Areni, cu scorul de 0-1, în faţa divizionarei a treia Inter Dorohoi. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în repriza secundă, în urma unei nesincronizări între fundaşii suceveni şi portarul Tibea (18 ani), venit în probe pe Areni de la Liceul cu Program Sportiv din Iaşi.

Rapidul a început amical de sâmbătă în următoarea formulă de joc: Niga – D. Bălan, Ferariu, Tăutianu, Semeghin – Sfrijan, Onciu, Apostol – Vrabie, Jitariuc, Sumanariu, pe parcurs fiind rulat tot lotul.

“Am jucat mai bine decât în amicalul cu Rădăuţi, dar marcăm greu. Se vede că nu avem atacant. Sper ca până la plecarea în cantonament să rezolvăm această problemă. Luni-marţi aşteptăm încă doi jucători noi, un atacant şi un fundaş central”, a precizat Bogdan Tudoreanu.

Din câte se pare, una dintre viitoarele achiziţii ale “ceferiştilor” este Sorin Ciobanu, un fundaş în vârstă de 26 de ani care are 9 prezenţe în Liga I, iar ultima oară a îmbrăcat tricoul celor de la Metalul Reşita.

Până la plecarea în stagiul de pregătire de la Poiana Negrii, programată pentru 3 august, Semeghin şi compania ar mai putea disputa un amical vineri, pe Areni, contra Ceahlăului. La revenirea din cantonament, rapidiştii au perfectată câte o dublă amicală cu SC Bacău (13 şi 22 august) şi ACS Bucovina Pojorâta (15 şi 19 august).

Lanţul de restaurante Spartan, noul sponsor al echipei locale de fotbal

In altă ordine de idei, echipa locală de fotbal Rapid Suceava va avea începând din această vară un nou sponsor oficial, este vorba de lanţul de restaurante Spartan. “Franciza internaţională Spartan, cel mai mare lanţ de restaurante cu specific antic grecesc din România, va susţine financiar echipa din Areni în sezonul 2015/2016, ce va debuta pe 29 august. După o serie de negocieri, preşedintele clubului, Dumitru Moldovan a bătut palma cu S.C. Strong MND Corporation, companie care deţine drepturile de dezvoltare pentru franciza Spartan în România”, se arată într-un comunicat.

“Am semnat un parteneriat de sprijinire şi finanţare cu ACS Rapid Suceava, cel mai important club de fotbal din judeţ, deoarece Spartan susţine practicarea sportului şi o alimentaţie sănătoasă”, a declarat Stefan Mandachi, deţinătorul acţiunilor la SC Strong MND Corporation.

Brandul Spartan va figura atât în incinta bazei municipale de fotbal cât şi pe aproape 70% din spaţiile publicitare ale stadionului Areni, terenul unde echipa Rapid CFR Suceava evoluează în faţa propriilor suporteri. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …