Tuesday , May 17 2022

Victor Slav recunoaște întreruperea de sarcină a Biancăi. Pe cine vor să dea în judecata

bianca-victor

Victor Slav a vorbit despre întreruperea de sarcină suferită de soția sa, Bianca, și despre faptul că vor să dea clinica în judecată pentru a permis publicarea în tabloide a biletelor de internare și externare.
Victor Slav a marturisit ca, la momentul operatiei de la picioare, nimeni nu stia ca Bianca era insarcinata.
“Cand a facut anestezia generala, conditiile erau normale si nu am facut-o eu, ci doctorul. Inseamna ca totul era ok. Eu nu vreau sa vorbesc despre asta, sa nu se inteleaga ca noi alimentam un subiect. Viata mea personala si de familie e a mea, nu ne poate acuza nimeni pentru ca eu si sotia nu vorbim despre asta.
Ce se intampla acum e strigator la cer! Sa vad fisa de internare si externare in presa de la o clinica privata… Nu vreau sa cred ca traim intr-o astfel de tara. Voi da clinica in judecata. Cuvantul ‘facatura’ il aud de cand sunt cu Bianca. Tot ce am zis mi-am asumat, dar nu a fost bine nici atunci. Am facut nunta si tot nu a fost bine. De ce sa mai fac declaratii cand oricum nu este bine? Ma astept sa spuna ca sunt eu insarcinat, ma astept la orice. Nu ma mai deranjeaza ca lumea spune ca e facatura, la un moment dat te obisnuiesti. Ciudat ar fi sa zica cineva ca oamenii astia chiar se iubesc.
Am vorbit cu Bianca de multe lucruri, inclusiv despre un copil. E normal sa fim parinti. Copilul este programat cand va trebui sa vina, o sa vina. Va fi la momentul oportun, fara alta piedica. Nu vreau sa fiu rautacios, dar nu pot comenta aberatii. Toata lumea stie ca Bianca are probleme de sanatate, interventiile la picioare care au fost si vor mai fi. Nu pot comenta aberatia ca nu vrea sa isi mareasca talia. Intai trebuie sa rezolvam problema asta (n.r. cu picioarele roscatei), scrie wowbiz.ro.

Vezi si

Leonardo di Caprio, la plimbare pe plajă cu iubita mai tânără cu 20 de ani 

Leonardo Di Caprio, 47 de ani, care se pregătește de o nouă colaborare cu Martin …