Monday , March 4 2024

Printul William are un nou loc de munca. Va castiga 40.000 de lire anual

william

Printul William al Marii Britanii a marturisit luni ca are emotii inainte de preluarea atributiilor de pilot de elicopter-ambulanta in cadrul “East Anglian Air Ambulance” (EAAA), serviciu de caritate care are sediul pe aeroportul din Cambridge.
“Antrenamentul a presupus mult efort si rabdare, iar acum am ajuns aici si imi doresc sa desfasor aceasta activitate”, a declarat jurnalistilor ducele de Cambridge, fiul printului Charles si a primei sotii a acestuia, printesa Diana, care si-a pierdut viata intr-un accident de automobil, transmit EFE si AFP.
Noua lui activitate profesionala se desfasoara in ture, inclusiv de noapte, si consta in transportarea la spital a persoanelor care au nevoie urgenta de asistenta medicala, fie din cauza unor boli, fie in urma unor accidente.
Ocupand locul al doilea in ordinea succesiunii la tron, dupa tatal sau, printul in varsta de 33 de ani s-a aratat increzator ca va putea imbina meseria cu obligatiile legate de apartenenta la Casa Regala, cat si cu responsabilitatile sale de sot si tata a doi copii mici, printul George (care va implini doi ani in curand) si printesa Charlotte.
Salariul ducelui de Cambridge va fi de 40.000 de lire anual, potrivit presei din Regatul Unit, si va fi donat in scopuri de binefacere.

Vezi si

VIDEO. BRIT Awards: Raye a câștigat 6 premii, un record

Cântăreaţa şi compozitoarea Raye a câştigat, sâmbătă, la Londra şase premii la gala BRIT, inclusiv …