Saturday , February 4 2023

Prințul William a tăiat orice legătură cu Prințul Harry. „Nu are de gând să mai vorbească cu fratele lui”

Prințul William a întrerupt legătura cu fratele său, Prințul Harry, din cauza acuzațiilor pe care Harry le-a făcut în recentul documentar de pe Netflix, potrivit unuia dintre cei mai cunoscuți corespondenți regali din Marea Britanie. „William întrerupe orice legătură”, a spus Roya Nikkhah de la The Sunday Times într-un tweet care însoțește un articol despre urmările documentarului „Harry & Meghan”, potrivit Insider.

Nikkhah a citat doi apropiați ai Prințului de Wales, pe care nu i-a numit, care au spus că acesta este extrem de afectat după Harry l-a acuzat că a țipat la el când și-a anunțat planul de a renunța la îndatoririle regale și a pleca din țară, în 2020.

De asemenea, Harry l-a acuzat în documentar pe William că s-a înțeles cu mass-media pentru a lăsa să fie publicate povești toxice despre el și Meghan cu scopul de a distrage atenția de la alte probleme din familie. O sursă a spus că relația dintre cei doi frați era „foarte tensionată de ceva timp” și a afirmat că William nu are de gând să mai vorbească cu Harry în viitor.

Palatul Kensington, care îl reprezintă pe William, a refuzat să comenteze aceste informații pentru Insider și nici purtătorii de cuvânt ai lui Harry și Meghan nu au oferit un răspuns. În documentar, Harry a spus că biroul fratelui său a furnizat presei povești despre el și Meghan și a vorbit despre relația lor deteriorată.

 

Vezi si

Un câine militar „s-a întors” pe front în trei picioare

Povestea câinelui militar Vas’ka a devenit virală după ce s-a întors pe frontul din Ucraina …