Tuesday , May 28 2024

Presa din SUA: Serena, inselata inainte nunta. Drake, surprins cu "sosia" tenismenei

serena-drake

Viaţa Serenei Williams părea să fie perfectă şi dincolo de circuitul WTA, acolo unde domină autoritar ostilităţile de foarte multă vreme. Jucătoarea din SUA părea să trăiască o poveste de dragoste cu rapperul canadian Drake, una confirmată de cei doi şi urmărită îndeaproape de tabloidele avide de imagini picante.
Tocmai în această căutare, celebra publicaţie TMZ l-a prins pe Drake în ”offsaid”. Rapperul ar fi petrecut câteva ore ale serii de duminică într-un club în care a fost foarte apropiat de Ravie Loso, o femeie cu forme extrem de asemănătoare cu cele ale Serenei Williams. Ce este mai curios este faptul că jurnaliştii americani susţin faptul că povestea dintre Serena William şi Drake s-ar fi terminat.
Ştirea este cu atât mai curioasă cu cât vine după anunţul că cei doi, Serena şi Drake, s-ar putea căsători în viitorul apropiat. Drake ar fi cerut-o în căsătorie pe Serena după turneul de la Toronto (Canada), disputat în luna august. Williams a pierdut în faza semifinalelor (6-3, 5-7, 4-6 cu Belinda Bencic), dar cântăreţul canadian a consolat-o cu o surpriză romantică.
prosport.ro

Vezi si

Cannes 2024: Filmul ”Anora”, regizat de Sean Baker, a câştigat trofeul Palme d’Or. Lista câștigătorilor

„Anora”, o dramă amuzantă și emoționantă despre o tânără dansatoare exotică care se implică în …