Sunday , April 21 2024

Războiul divelor din tenis s-a încheiat. Serena și Șarapova, alături la o gală de modă

Maria Șarapova și Serena Williams s-au întâlnit la o gală realizată de o casă de modă de lux. “Reunite”, a scris Șarapova pe Instagram, adăugând o poză în alb și negru cu ea și Serena. 

Maria Șarapova și Serena Williams s-au întâlnit de 22 de ori pe terenul de tenis. Americanca are un zdrobitor 20-2 la meciuri directe, însă rusoaica a reușit o victorie mare în finala Wimbledon din 2004.

După retragerea rusoaicei și, mai ales, după ce ambele au născut, cele două au devenit mai apropiate, iar acum au avut o nouă întâlnire. Cele două au atras toate privirile.

În cartea ei autobiografică, Șarapova spune că a văzut-o pe Serena plângând în vestiar după acel meci și că din acel moment americanca a urât-o.Rivalitatea dintre cele două a continuat, iar Șarapova susține că s-a retras din tenis după ce a fost bătută măr de Serena la US Open 2019, 6-1, 6-1.

După retragerea ambelor din circuitul WTA, relația dintre Șarapova și Serena s-a mai dezghețat. Cele două au pozat prima dată împreună și la Met Gala 2021.

De altfel, în toamna anului trecut, într-un interviu, Serena Williams a numit-o pe Maria Sharapova ”cea mai bună prietenă” a ei. ”Ea e cea mai bună prietenă a mea acum. Îmi pare rău, Caroline (n.r. Caroline Wozniacki). Ea este și prima persoană pe care o sun să discut problemele mele de zi cu zi. Faptul că am devenit mame ne-a adus chiar foarte aproape una de cealaltă”, spunea Serena Williams.

 

Vezi si

TikTok, la un pas de a fi interzis în SUA

Camera Reprezentanţilor a adoptat sâmbătă un proiect de lege care lansează un ultimatum către TikTok, …