Monday , April 22 2024

Iubita lui Prigoana o da in judecata pe Bahmuteanu pentru defaimare

prigoana-ramona

Deşi nu se cunosc personal, spiritele se încing între Adriana Bahmuţeanu (38 de ani) şi Ramona Cadar (34 de ani), iubita lui Silviu Prigoană (50 de ani), de profesie medic şi asistent universitar. În ziarul Click! de ieri, Bahmu a declarat că fostul ei soţ, Silviu Prigoană, se ştia cu doctoriţa din perioada căsnicei lor şi ar fi înşelat-o cu ea.
“Silviu Prigoană avea o relaţie cu această femeie de când eram căsătoriţi.Vorbea des la telefon cu o femeie căreia îi aspunea doamna doctor. Acum înţeleg de care doamnă doctor era vorba”, a declarat Bahmu, ieri, în Click! Afirmaţia Adrianei a scos-o din sărite pe roşcată, care ar intenţiona să-i ceară vedetei socoteală în instanţă pentru declaraţii defăimătoare.
“O va în judecată pe Adriana pentru declaraţii defăimătoare, deoarece a afirmat că în calitate de medic ar fi fost încurcată cu mine când eu eram căsătorit”, ne-a spus Siliviu Prigoană, care ne-a şi povestit, în exclusivitate, cum a întâlnit-o pe actuala lui iubită.
“Ne cunoaştem de o lună, mai exact din data de 6 martie. După ce am divorţat, m-am cunoscut cu doamna doctor. Ne-am întâlnit din pură întâmplare la Spitalul Militar, unde mi-am făcut nişte analize. Unul dintre martori este un medic din spital care mi-a prezentat-o pe doamna doctor”, ne-a spus milionarul, care a vorbit în numele iubitei lui.

Vezi si

VIDEO. Trupa Spice Girls s-a reunit la petrecerea dată de Victoria Beckham la Londra, cu ocazia împlinirii a 50 de ani

Membrele trupei Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a Victoriei Beckham, …