Thursday , June 13 2024

Lucian Harșovschi: Antreprenorii vor fi partenerii administrației. Nu trebuie să stea ei la ușa Primăriei, ci noi trebuie să-i întrebăm ce doresc, cum cred că pot fi ajutați

Viceprimarul Lucian Harșovschi, a transmis, luni,  un mesaj de susținere a antreprenorilor. Într-o vizită efectuată la o fabrică din Suceava, acesta s-a poziționat din nou în favoarea mediului antreprenorial. „Mesajul către aceștia este că vor fi partenerii administrației. Nu trebuie să stea ei la ușa Primăriei, ci noi trebuie să-i întrebăm ce doresc, cum cred că pot fi ajutați și să le oferim facilități”, a declarat Lucian Harșovschi.

Facem precizarea că viceprimarul Lucian Harșovschi că este candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Suceava. În acest sens, el a ținut să explice încă o dată de ce este importantă realizarea unui climat de încredere pentru oamenii de afaceri.  „Antreprenorii plătesc taxe și impozite, precum și salariile unor oameni, iar acei oameni sunt membri ai comunității noastre”, a subliniat Lucian Harșovschi. (D.P.)

Vezi si

LUNGU: Harșovschi spunea că nu împarte victoria cu nimeni. Nici înfrângerea să n-o împartă cu nimeni. Din cauza lui s-a pierdut și Consiliul Județean (VIDEO)

”Festivalul democrației” s-a încheiat, trecem la treabă. Așa a început conferința de presă de miercuri …