Saturday , June 22 2024

Răzvan Gavriloaia își prelungește contractul cu CSU Suceava

Veteranul vestiarului sucevean va semna pentru încă un sezon cu echipa locală de handbal, urmând să-și încheie cariera de jucător profesionist la 42 de ani

Răzvan Gavriloaia a anunțat că își va prelungi contractul cu CSU Suceava pentru încă un sezon, extrema dreaptă a universitarilor urmând să joace la nivelul Ligii Naționale la handbal masculin până la 42 de ani.

“M-am înțeles cu clubul, cu antrenorii, de comun acord, să mai joc un sezon, timp în care sper să crească suficient de mult tinerii pe care îi avem pe postul meu în echipă, astfel încât să preia ei frâiele, să nu fie nevoie să căutăm soluții prin alte părți. Sunt capabili, avem încredere în ei, dar momentan simțim că nu pot duce greul”, a declarat veteranul vestiarului echipei locale de handbal.

Răzvan Gavriloaia a revenit la Suceava în vara lui 2022, după 11 sezoane în care a evoluat pentru Dunărea Călărași și Dinamo București, alături gruparea “alb-roșie” cucerind opt trofee naționale.

Gavriloaia este al treilea jucător din lotul actual care își prelungește contractul cu CSU Suceava, după pivotul Alexandru Bologa și interul stânga Andrei Bruj.

Cu un total de 143 de goluri marcate, Răzvan Gavriloaia a fost golgheterul echipei sucevene în ultimul sezon al Ligii Naționale. (D.C.)

Vezi si

Franța și Olanda au remizat fără goluri și trimit prematur Polonia acasă

Franța și Olanda au terminat la egalitate, 0-0, vineri, în runda a doua a meciurilor …