Thursday , December 7 2023

Dezvăluirea unei vedete internaţionale a şocat o lume întreagă: "Sunt pedofil"

ian atkins

Ian Atkins, fostul solist al trupei Lostprophets, a recunoscut ca este vinovat de abuzuri sexuale cu minori, pledand vinovat in cazul tuturor celor 13 cazuri de copii exploatati sexual, inclusiv o dubla incercare de a viola un bebelus, scrie bestmusic.ro.
Procesul lui Atkins ar fi trebuit sa inceapa pe 25 noiembrie, insa cum acesta si-a recunoscut faptele, tribunalul va trece direct la anuntarea sentintei, pe 18 decembrie. Totusi, Atkins a negat acuzatiile conform carora ar fi violat de doua ori un bebelus de doar 11 luni, spunand ca a intentionat, insa fapta nu s-a produs.
Ian Watkins a fost acuzat si de distribuire de materiale pornografice cu minori, dar si cu animale. Multiple materiale video au fost gasite in calculatorul sau si urmau a fi folosite in proces. Anuntand juratii ca nu va mai exista un proces, judecatorul cazului le-a spus acestora: “Ati fost scutiti de urmarirea unor imagini extrem de explicite si dureroase”.
“Ian Watkins a fost solistul unei trupe de succes, Lostprophets si, conform declaratiei sale de azi, accepta ca este pedofil” a spus procurorul in fata Curtii.

Vezi si

VIDEO. Cântecul de Crăciun din 1958 care a detronat piesa ”All I Want for Christmas is You” interpretată de Mariah Carey 

Începând cu 2019, în apropierea sărbătorilor, Mariah Carey ajunge an de an în fruntea topurilor …