Saturday , April 27 2024

Simona Halep a dat în judecată compania care i-a furnizat colagen contaminat. Ce desăgubire uriașă cere

Simona Halep a fost suspendată patru ani în cazul de dopaj, dar își caută dreptatea în plan sportiv prin apel la TAS, tribunalul din Lausanne. Pe de altă parte, în civil sportiva s-a îndreptat către compania canadiană care a produs suplimentul Keto MCT contaminat cu Roxadustat.

Avocații ei au intentat deja proces firmei canadiene care a produs suplimentul Keto MCT și, conform prosport.ro, e de așteptat ca românca să solicite despăgubiri de peste 10 milioane de dolari. În calcului acestora intră faptul că Simona nu joacă de un an și probabil nici nu va reveni prea curând, dar și pierderile comerciale cauzate de prejudiciul de imagine care i-a fost adus. Ea a fost exclusă din mai multe parteneriate, după ce a fost depistată pozitiv.

„Am dat în judecată compania canadiană, cred că în urmă cu o lună și ceva. Procesul nu poate să fie decât unul de despăgubiri. Va avea doar o influență pur civil-comercială, nu poate avea influență din punct de vedere al dosarului sportiv”, a precizat Bogdan Stoica, unul dintre avocații Simonei Halep, la Euronews.ro.

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …