Thursday , January 20 2022

Ce facea Traian Basescu cand CCR a anuntat decizia de invalidare a referendumului

Ce făcea Traian Băsescu atunci când Curtea Constituţională declara invalid referendumul din 29 iulie şi, practic, îl readucea la Cotroceni? Sursele ziarului Libertatea susţin că…se pregătea pentru unul dintre cele mai importante roluri: acela de socru mic la nunta fiicei sale, Elena.
În vreme ce Curtea Constituţională lua decizia cu privirea la referendumul din 29 iulie, Traian Băsescu se afla, susţine Libertatea, la croitor, unde îşi proba costumul de socru mic. Alături de preşedinte se afla şi soţia sa, Maria Băsescu, care proba o rochie pentru acelaşi eveniment, nunta fiicei lor Elena.
Fiicele lui Traian Băsescu, Ioana şi Elena, se aflau la restaurant atunci când CCR decidea dacă referendumul privind demiterea preşedintelui era valid sau nu. Cele două surori se aflau la un restaurant din centrul capitalei unde se mănâncă produse bio.
Elena, scrie Libertatea, s-ar fi destăinuit prietenilor, spunând că “cel mai frumos cadou de nuntă este invalidarea referendumului”. Ea se va căsători pe 1 septembrie cu Bogdan Ionescu, cunoscut în lumea mondenă sub numele de Syda.

Vezi si

Penelope Cruz vrea să joace cu soțul său, Javier Bardem, într-un musical

Penelope Cruz ia în calcul varianta de a juca alături de soţul său, Javier Bardem, …