Saturday , April 27 2024

Simona Halep, dezvăluiri despre atitudinea sponsorilor ei și despre dezamăgirea după proba de sânge din România

Simona Halep a dezvăluit joi seara, la Antena 3, că vestea suspendării de 4 ani pentru dopaj a doborât-o, dar că sponsorii ei au avut o atitudine exemplară. Niciunul nu a crezut că ar fi vinovată și i-au rămas alături.

„Am sunat toți sponsorii, le-am explicat ce se întâmplă. Ei nu au cerut detalii, au zis că nu cred acest lucru și mi-au spus că vor continua contractele cu mine. Este un lucru unic! Am văzut multe cazuri în care i-au părăsit pe sportivi. Pentru mine a fost ușurare. În întuneric s-a văzut și o lumină, faptul că acești oameni nu au crezut că pot face ceva greșit. Le mulțumesc, m-au ajutat să trec peste această problemă. Prima dată după verdictul de la TAS l-am sunat pe tata! El mi-a zis că știa, era sigur. Apoi am sunat-o pe mama, ea e mai emotivă. Avea lacrimi”, a povestit Halep la Antena 3.

“Acum să povestesc cum am descoperit de unde vine treaba cu sângele. La Lausanne erau foarte multe ecrane în mijloc, direct în fața mea. Fratele meu era la două scaune de mine, avocații lângă mine. Apare documentul, iar fratele îmi spune că scrie în românește. Atunci am văzut steagul României și București. Nu înțelegeam cum e posibil ca eu să fiu suspendată 4 ani de zile din cauza unui document venit din România. Și acum am emoții. A fost cel mai mare șoc din viața mea, că proba din București a fost făcută nerespectând regulamentul. Sângele meu a stat două ore și ceva la o temperatură greșită.

Proba de sânge a venit oricum în valori normale. Tribunalul de la Lausanne a fost surprins, mai ales că eram în același oraș, la câteva minute de laborator. Nu se poate întâmpla așa ceva la un nivel atât de înalt. Am fost dezamăgită și sunt foarte dezamăgită. Revenind la capitolul trădare, putem spune asta! De asta mă simțeam trădată. Nu cer să fiu favorizată niciodată, dar țin foarte mult să se respecte niște reguli. Să fiu testată așa cum trebuie. A fost dezamăgitor că nu s-a respectat acest lucru. Acolo, la sânge, cred că a fost ceva ciudat. Da, o spun!”, a mai spus ea, conform gsp.ro.

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …