Sunday , May 26 2024

Roni Levi va antrena Steaua

Tehnicianul israelian Roni Levi, care a mai pregătit în România pe Unirea Urziceni, va fi noul antrenor al echipei Steaua Bucureşti, a anunţat www.prosport.ro.
Becali a confirmat la GspTV că Steaua discută cu Levi, dar a precizat că el încă nu este sută la sută noul antrenor: “Mâine anunţ antrenorul Stelei după ce hotărâm cine va fi. Este printre ei şi Roni Levi. E posibil să fie Levi, e posibil să fie altcineva, până mâine, la 12.00, vom şti. Levi nu e sută la sută. Vom vedea la sfârşitul sezonului dacă Levi e de pretenţiile Stelei”.
Roni Levi a antrenat, din ianuarie 2011, formaţia Beitar Ierusalim, cu care a încheiat campionatul pe locul 11 în prima ligă israeliană, informează www.prosport.ro.
În returul ediţiei 2009/2010 şi în primele patru etape ale campionatului următor, el a fost antrenorul Unirii Urziceni.
Roni Levi, în vârstă de 44 de ani, fost internaţional israelian, a antrenat, între 2003 şi 2008, echipa Maccabi Haifa, iar în turul ediţiei 2009/2010 pe Maccabi Petah Tikva. Cu Levi la conducerea tehnică, Unirea Urziceni a încheiat sezonul 2009/2010 al Ligii I pe locul doi, obţinând calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Vezi si

CSM Bucovina Suceava a obținut prima victorie în actuala ediție a Diviziei Naționale la rugby

Echipa antrenată de Marcel Crețuleac a câștigat, cu scorul de 38-18, meciul disputat sâmbătă, pe …