Friday , April 26 2024

Rapid Suceava s-a calificat in turul IV al Cupei Romaniei

.

N `n faza a treia a competi]iei, echipa sucevean\ a trecut cu scorul de 2-1 de gruparea ie[ean\ Rapid Dume[ti N golurile calific\rii “ceferi[tilor” au fost marcate de Negru [i {uleru N in urm\torul tur al Cupei Rom=niei, pe Areni ar putea poposi FC Boto[ani, Ceahl\ul Piatra Neam] sau FC Boto[ani

Rapid Suceava s-a calificat in turul IV al Cupei Rom=niei, dup\ a trecut cu scorul de 2-1 de forma]ia Rapid Dumesti, `ntr-un meci disputat miercuri dupa-amiaz\ pe terenul grup\rii ie[ene.
Desf\[urat\ pe o caldur\ insuportabil\, partida a debutat cu trupa preg\tit\ de Bogdan Tudoreanu `n ofensiv\, astfel c\ Paul Bosancu a tras primul semnal de alarm\ la poarta ie[ean\ `n minutul 7, [utul atacantului sucevean fiind respins `ns\ de goalkeeperul advers. Insisten]a echipei sucevene avea s\ se concretizeze abia `n minutele de prelungire ale primei reprize, c=nd {uleru a centrat perfect `n gura por]ii gazdelor, iar Negru a `ndeplinit o simpl\ formalitate pentru deschiderea scorului.
Rapid Dume[ti a replicat imediat dupa pauz\, dar mingea trimis\ cu capul de Marin a lovit transversala, faza fiind rezolvat\ apoi de portarul Pascal, care a respins `n corner. Oaspe]ii [i-au dublat avantajul de pe tabela `n minutul 56, c=nd Bosancu a executat perfect o lovitur\ liber\ [i {uleru a marcat pentru 0-2. ~n ciuda avansului de dou\ goluri, echipa sucevean\ a tremurat serios pentru calificare pe finalul meciului, dup\ ce gazdele au reu[it s\ reduc\ din diferen]\ `n minutul 86, prin Lupescu. Gruparea din Dume[ti a fortat egalarea `n minutele de final, `ns\ nou-intratul Gavriloaia a fost la post [i a evitat prelungirile resping=nd un ultim [ut al gazdelor.
Rapid Suceava a `nceput meciul `n urm\toarea alc\tuire: Pascal – Pantea, Sava, Sevaciuc, Sp\tar, Apetri, Br=nz\, Romaniuc, {uleru, Bosancu, Negru. ~n repriza secund\ au mai intrat: Burlacu, Jalb\ [i Gavriloaia.
~n meciul de miercuri, antrenorul Bogdan Tudoreanu nu a putut miza pe serviciile lui Florin Ailenei, juc\tor ce nu a ob]inut dezlegarea celor de la Cetatea T=rgu Neam] pentru a putea evolua la gruparea feroviar\.
~n urm\torul tur al Cupei Rom=niei, Rapid Suceava ar trebui s\ evolueze `n compania unuia dintre divizionarele secunde FC Boto[ani, Ceahl\ul Piatra Neam] sau Politehnica Ia[i, `ntr-un meci programat pe Areni, `n data de 25 august. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …