Saturday , April 27 2024

Rapid a pierdut acasa cu Legia Varşovia, scor 0-1

Echipa Rapid Bucureşti a fost învinsă, joi, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia poloneză Legia Varşovia, într-un meci disputat pe Arena Naţională, în etapa a III-a a grupei C a Ligii Europa.

Golul a fost marcat de Radovici, în minutul 73. Lovitură liberă de pe partea dreaptă, de la aproximativ 30 de metri, centrare Jedrzejczyk şi Radovici înscrie cu capul din şase metri.

Rapid: Coman – Rui Duarte, Marcos Antonio, Burcă, Bozovici – N. Grigore (Sburlea ’81), Alexa, Herea (Cassio ’88) – Roman (Teixeira ’27), Pancu, Deac. Antrenor: Răzvan Lucescu.

Legia Varşovia: Kuciak – Jedrzejczyk, Zewłakow, Komorowski, Wawrzyniak (Rzezniczak ’81) – Borysiuk, Vrdoljak – Radovici, Gol (Manu ’63), Rybus (Zyro ’90) – Ljuboja. Antrenor: Maciej Skorza.

Cartonaş galben: Wawrzyniak ’49

Partida a fost condusă de o brigadă din Spania, condusă la centru de Fernando Teixeira Vitienes, ajutat la cele două linii de Juan Carlos Yuste Jiménez şi Victoriano Diaz Casado, arbitru de rezervă fiind Jose Luis Gonzalez Gonzalez. Arbitrii suplimentari au fost Carlos Clos Gomez şi Cesar Muniz Fernandez.

La meci au fost prezenţi aproximativ 20.000 de spectatori.

La intrarea pe stadion, fanii rapidişti au creat o coregrafie cu plăcuţe în culorile clubului, pe care se putea citi cifra “88” şi având un banner cu mesajul “1923 – Legenda Rapid 2011”.

Cei aproximativ 2000 de suporteri ai echipei poloneze Legia Varşovia au intrat pe Arena Naţionala la pauza meciului. Cu 15 minute înainte de debutul partidei, fanii prezenţi până în acel moment pe Arena Naţională, aproximativ 200 de persoane, au părăsit Peluza Nord şi nu au revenit pe scaune nici după ce a început meciul, protestând astfel deoarece forţele de ordine nu au permis accesul tuturor suporterilor. Fanii s-au oprit pe terasamentul din spatele tribunelor, aştepându-i pe ceilalţi suporteri, care erau controlaţi de forţele de ordine la intrarea pe stadion.

La pauză, după ce li s-au alăturat şi ultimii fani controlaţi de agenţii de pază, polonezii, care aveau tricouri, căciuli şi măşti de hârtie în culorile echipei favorite, au intrat pe Arena Naţională. La scurt timp, ei au început să arunce cu obiecte înspre sectoarele ocupate de fanii rapidişti şi au aprins o fumigenă. În repriza a doua, polonezii au mai aruncat o petardă.

Mai multe incidente în care au fost implicaţi fani polonezi au avut loc înaintea partidei dintre cele două echipe, la stadion şi în centrul Bucureştiului.

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …