Wednesday , April 24 2024

CFR Cluj, invinsa acasa cu 0-1 de Slavia Praga, in play-off-ul Ligii Campionilor

CFR Cluj a fost invinsa de Slavia Praga, scor 0-1, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor.

Campioana Cehiei a inceput in ofensiva partida din Gruia si a avut controlul asupra balonului, dar prima ocazie de gol le-a apartinut celor de la CFR.

In minutul 27, Djokovici i-a trimis excelent lui Tucudean in careu, dar acesta a trimis destul de slab cu capul si portarul advers a respins.

Un minut mai tarziu, cei de la Slavia au reusit sa deschida scorul. Nicusor Stanciu a batut excelent un corner la marginea careului, iar Masopust a marcat cu un sut din prima.

La pauza, Dan Petrescu l-a scos pe Tucudean si l-a introdus pe Rondon, iar acesta a avut o mare ocazie la sase minute dupa ce a intrat, dar sutul sau a lovit bara.

Ardelenii au fost insa mai prezenti in ofensiva, iar in minutul 78 Omrani a obtinut o lovitura de la 11 metri, pe care tot el a executat-o.

Golgheterul francez a tras insa slab, iar portarul advers a reusit sa pareze lovitura, astfel ca CFR Cluj a pierdut primul duel cu cehii.

Mansa retur va avea loc miercurea viitoare, de la ora 22:00.

In cazul in care va trece de Slavia, CFR va juca in grupele Ligii Campionilor. Daca va fi invinsa, CFR va evolua in grupele Europa League.

ziare.com

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …