Friday , May 17 2024

Peste 600 de participanti la Festivalul National de Dans Sportiv de la Suceava

N la finalul concursului, pe podium au urcat [i patru perechi de dansatori suceveni, apar]in=nd de cluburile locale Fly Dance [i Boom Dance

Suceava a g\zduit la finele s\pt\m=nii trecute Festivalul Na]ional de Dans Sportiv. G\zduit de centrul comercial “Galleria Mall”, evenimentul a reunit pe acela[i ring de dans peste 300 de perechi de dansatori, apar]in=nd de 38 de cluburi de profil din `ntreaga ]ar\.
Dup\ mai bine de 12 ore de concurs, `n care participan]ii cu v=rste `ntre 7 [i 35 de ani s-au intrecut `n probe de dans standard [i latino, pe lista laurea]ilor s-au reg\sit [i trei cupluri din Suceava.
Astfel, perechea clubului local Fly Dance Suceava, compus\ din Alexandru Mazarache [i Iurea Sarina a ocupat locul al doilea la categoria de v=rsta 11-12 ani, clasa E, `ntrecere unde au concurat 15 perechi [i `n care probele de dans au fost cele de vals, quikstet, cha cha cha sau jive.
La categoria de v=rsta 16-35 de ani, clasa “hobby”, podiumul a fost `n mare parte o afacere sucevean\, pe locul secund urc=nd perechea alc\tuit\ din Andrei [i Ioana Martineac de la clubul Boom Dance Suceava, `n timp ce pe pozitia a treia s-a clasat cuplul format din Teofil Mure[ [i Sabina Todera[, dansatori ce apar]in de clubul Fly Dance Suceava.
Printre laurea]ii festivalului s-a num\rat [i perechea Andrei Trocin – Lavina {pac, clasat\ pe locul al treilea la categoria de v=rst\ 6-9 ani, clasa “hobby”.
Revenit la Suceava dup\ o pauz\ de mai bine de doi ani de zile, Festivalul Na]ional de Dans Sportiv a fost organizat de c\tre Federa]ia Român\ de Dans Sportiv, `n parteneriat cu Clubul Sportiv Fly Dance Suceava, Prim\ria [i Consiliul Local Suceava, Galleria Mall Suceava [i Direc]ia pentru Sport [i Tineret a Jude]ului Suceava. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Şomuz Fălticeni deschide penultima etapă din play-out

In ultima deplasare din acest sezon al Ligii a III-a, echipa antrenată de Daniel Stoica …

One comment

  1. bravo sarina,felicitari