Saturday , April 27 2024

Maria Sharapova, eliminata in optimi la Wimbledon. A pierdut in decisiv in fata nemtoaicei Angelique Kerber

sharapova

Rusoaica Maria Sharapova paraseste turneul de la Wimbledon inca din optimile de finala! A saptea jucatoare a lumii, Angelique Kerber (Germania) a eliminat-o pe Sharapova dupa un meci superb, pe care l-a castigat cu 7-6 (4), 4-6, 6-4.

Maria Sharapova si-a pierdut serviciul inca din primul game al meciului, a avut forta sa egaleze la cinci, insa apoi a cedat la tie-break, unde a obtinut doar doua puncte.

In setul secund, Sharapova a inceput cu un break, dar si-a pierdut imediat serviciul. Sharapova a facut inca un break in game-ul al saptelea, suficient pentru a castiga setul cu 6-4 si pentru a trimite meciul in decisiv.

Rusoaica a cedat in decisiv pe propriul serviciu inca din game-ul al doilea, iar acest lucru a ajutat-o pe Kerber sa ia decisivul cu 6-4 si sa se califice in sferturile de finala. Finalul a fost cu adevarat nebun, Sharapova facand un break ce parea ca prelungeste finalul meciului, dar Kerber a incheiat partida cu un break.

In urmatorul meci, Angelique Kerber o va intalni pe Eugenie Bouchard din Canada.

Pentru Angelique Kerber, aceasta este cea mai buna performanta obtinuta la wimbledon. In 2010 si 2012 a fost eliminata in primul tur, iar in 2011 in turul al treilea.

Maria Sharapova a castigat turneul de la Wimbledon in urma cu zece ani, iar in 2011 a pierdut finala.

In 2012 a fost eliminata in optimi, iar anul trecut a parasit competitia inca din turul doi.

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …