Thursday , May 16 2024

Lucian Bute isi apara titlul mondial vineri noapte, la Montreal

Antrenorul pugilistului Lucian Bute, Stephan Larouche, a declarat c\ l-a preg\tit pe boxerul român ca pentru meciul carierei sale, înaintea întâlnirii cu americanul Jesse Brinkley, pentru titlul mondial, informeaz\ site-ul rds.ca.

“Înc\ o dat\, cantonamentul din Florida s-a dovedit a fi benefic pentru preg\tirea lui Lucian Bute [i am preg\tit pân\ la cel mai mic detaliu acest pas crucial pentru român. Nu avem voie s\-l subestim\m pe Jesse Brinkley. S-au v\zut foarte multe cazuri în care pugilistul mai valoros a fost învins de oponentul s\u mai slab cotat. Am preg\tit acest meci ca [i cum ar fi cel mai important al carierei lui Bute, pentru c\ românul este foarte aproape de a ajunge în rândul pugili[tilor care au parte de cele mai puternice meciuri. Acest lucru se va întâmpla în urma unei victorii în fa]a lui Jesse Brinkley”, a spus Larouche.

Tehnicianul a ad\ugat c\ Lucian Bute este preg\tit s\ înving\ [i prin KO, îns\ a precizat c\ nu acesta va fi principalul s\u obiectiv în meciul cu Brinkley. “Chiar dac\ nu este un boxer faimos, Brinkley are calit\]ile sale, iar printre cele mai importante se num\r\ curajul s\u [i preg\tirea fizic\ foarte bun\. Chiar dac\ Lucian a câ[tigat ultimele trei meciuri prin KO, nu acesta va fi principalul nostru obiectiv în acest meci”, a precizat Larouche.

Lucian Bute î[i va ap\ra pentru a [asea oar\ titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în noaptea de vineri spre sâmb\t\, la Montreal, într-un meci împotriva americanului Jesse Brinkley.

În aceea[i gal\, fostul campion al semigreilor (WBC), Adrian Diaconu, va boxa cu americanul de origine palestinian\ Omar Sheika, iar Ion Ionu] – Jo Jo Dan va urca în ring împotriva argentinianului Andre Pablo Villafane.

Vezi si

CSU Suceava a pierdut la mare luptă la Baia Mare și a rămas pe locul 7 înaintea ultimei etape a Ligii Naționale

Handbaliștii suceveni au cedat miercuri seară, pe terenul lui Minaur, cu scorul de 37-40, după …