Tuesday , April 23 2024

Lucian Bute s-ar putea retrage din box

lucian-bute

Rudel Obreja, fostul preşedinte al FR Box şi unul dintre apropiaţii lui Lucian Bute, a declarat că pugilsitul român ia serios în calcul varianta retragerii în cazul în care va pierde lupta cu Jean Pascal, programata pe 25 mai la Montreal.

“Pentru Pascal, meciul nu este atat de important asa cum este pentru Lucian, care se gandeste la acest meci ca la unul de totul sau nimic. Daca Lucian,va pierde pentru a doua oara consecutiv, nu stiu daca va mai avea motivatia de a mai reveni in sala de box!

Asa cum il cunosc, lui ii place sa fie la cel mai inalt nivel. In 2003, l-am intrebat pe Lucian daca vrea sa fie campion, sau vrea bani. 100 de dolari, atunci, pentru el, era ceva imens, dar a dorit sa fie campion mondial, dupa care mi-a zis ca banii au timp sa vina. Acum, are destule rezerve ca sa mai cotinuie cariera in box, dar el va decide ce va face, dupa acest meci. Mai bine sa-l vedem invingator, ca toata aceasta discutie nu mai are rost”, a declarat Rudel Obreja la Radio Sport Total FM.

“Speram ca televiziunea nationala va face un efort sa transmita acest meci, boxul fiind printre putinele sporturi care mai aduc zambete pe fetele noastre. Acest meci, in Canada, este considerat cel mai mare eveniment, extra hochei, excluzand Jocurile Olimpice”, a mai spus Rudel Obreja.

Vezi si

Atleții suceveni au urcat pe podium la semimaratonul “Constantina Diță”

Ciprian Costîn (CSŞ Rădăuți) a cucerit aurul la categoria U20 Patru atleți suceveni au urcat …