Saturday , June 22 2024

Dr. Bogdan Bondaru, noul purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean

Începând cu data de 1 iunie 2024, funcția de purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava va fi preluată de dr. Bogdan Bondaru, medic primar Medicina de Urgență.

Schimbarea apare ca urmare a deciziei actualului purtător de cuvânt al SCJU, dr. Dan Teodorovici, de a demisiona din această poziție.

Dr. Bogdan Bondaru, medic primar Medicină de Urgență

”Din motive personale, am decis să rămân angajat al Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava doar pe baza unui contract de gărzi. Menționez că situația dată, respectiv demisia, este o decizie personală, care nu a fost influențată în niciun mod de colaborarea mea cu conducerea unității medicale sau a UPU”, a transmis dr. Teodorovici.

Acesta a precizat că, în virtutea bunei colaborări, a decis să susțină în continuare activitatea profesională a unității sanitare, prin menținerea contractului de gărzi. ”În acest mod înțeleg să vin în sprijinul colegilor mei, susținându-i în desfășurarea activității curente”, a mai spus dr. Dan Teodorovici. (O.S.)

Vezi si

Femeie bătută de concubin în fața magazinului  Profi de pe strada Gheorghe Doja din Suceava

Vineri seara, la orele 22.30, M. Maria venea de la piața en gross Burdujeni spre …