Friday , April 19 2024

Lucian Bute se bate luna viitoare pentru titlul mondial. Data şi locul meciului

bute

Lucian Bute va lupta pe 28 noiembrie, la Videoton Centre, din Quebec, cu James DeGale, deţinătorul centurii IBF la supermijlocie, a declarat impresarul boxerului britanic, Eddie Hearn.

Lucian Bute este pregătit să urce din nou în ring, de această dată împotriva deţinătorul centurii IBF la categoria supermijlocie, James DeGale. Impresarul britanicului a precizat că negocierile pentru această luptă sunt aproape finalizate, anunţul oficial urmând a fi făcut în următoarele zile.

La rândul său, Howard Grant, antrenorul lui Bute, a afirmat că românul se află deja în Florida, pentru a pregăti următorul meci.

În vârstă de 29 de ani, campionul olimpic de la Beijing, James DeGale (21 de victorii, o înfrângere, 14 KO), a intrat în posesia centurii IBF, în luna mai, la Boston, după ce l-a învins pe americanul Andre Direll. Centura a fost deţinută de Carl Froch, fiind pusă în joc după retragerea britanicului. Singura înfrângere a lui DeGale a fost în 2011, în meciul cu George Groves.

Lucian Bute a deţinut şi el centura IBF, pe care a pierdut-o în favoarea lui Carl Froch, în mai 2012. Bute, 35 de ani, 32 de victorii şi două înfrângeri, a boxat ultima dată în august, când l-a învins, la Montreal, pe italianul Andrea Di Luisa.

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …