Saturday , April 27 2024

Inotătorii de la CSS3 Suceava au cucerit patru medalii la Campionatele Naționale

Cu trei prezențe pe podiumul de premiere, Diana Lissov (foto) a fost performera delegației sucevene 

Inot - Diana Lissov

Înotătorii de la Clubul Sportiv Scolar Nr. 3 Suceava s-au întors cu patru medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, competiție ce s-a desfășurat în perioada 23-27 martie, la Bacău.

CSS3 Suceava a fost reprezentat de șase sportivi, este vorba despre Teodor Marchitan, Claudiu Timofte, Mircea Nistor, Călin Stafie, Antonia Nițu și Diana Lissov.

Performera delegației sucevene a fost Diana Lissov, care a ajuns prima în proba de 50 de metri bras la categoria tineret. Suceveanca a câștigat și două medalii de bronz, la 50 Bras senioare și 200 Mixt tineret.

Un rezultat bun a reușit și Antonia Nitu, care s-a clasat pe poziția a 3-a în proba de 200 de metri spate la categoria junioare.

Chiar dacă au concurat în compania unor băieți mai mari ca vârstă, înotătorii suceveni s-au apropiat de podium la categoria tineret. Claudiu Timofte a ocupat locul 4 la 800 de metri Liber, iar Teodor Marchitan a reușit aceeași performanță în probele de 100 de metri Bras și 50 de metri Bras.

La Naționalele de la Bacău au fost prezenți 337 de sportivi, 201 băieti și 136 de fete, de la 55 de cluburi din țară. (D.C.)

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …