Saturday , April 27 2024

Atleții suceveni au cucerit zece medalii la Campionatul Național de marș

Atleții suceveni s-au întors cu zece medalii de la Campionatul Național de marș, concurs desfășurat sâmbăta trecută, la București, pe un traseu amenajat în zona “Arenei Naționale”.

Atleții de la Clubul Sportiv Şcolar Gura Humorului, pregătiți de Silviu Casandra, au obținut două medalii de aur la Campionatul Național de Marș categoria sub 23 de ani. Performanțele au fost reușite de echipa de fete, formată din Selena Robaniuc, Vanessa Tipa și Alexandra Hoffman și cea de băieți, alcătuită din Ionuț Tocar, Cosmin Crăciun, David Dominte și Marius Ruscan. Ionuț Tocar a urcat pe podium și la individual, unde a câștigat bronzul.

Alexandru Canceu și Alexandru Dîrman, sportivi pregătiți de Radu Mihalescu la CSM Suceava, au obținut argintul la individual sub 23 de ani și, respectiv, individual sub 16 ani.

Maia Gafencu, de la CS Olympic Suceava, sportivă pregătită tot de Radu Mihalescu, s-a clasat pe locul 3 la categoria de vârstă sub 16 ani.

Reprezentanții Liceului cu Program Sportiv Suceava, pregătiți de Daniela Cojocaru și Iustin Tătărau, s-au întors cu patru medalii de la Campionatul Național de marș. Echipa feminină sub 20 de ani, formată din Ştefania Horodnic, Ioana Stefanov, Iuliana Semeniuc și Denisa Pirlea a câștigat argintul.

Aceeași performanță a reușit și echipa feminină sub 18 ani, alcătuită din Nicoleta Scheuleac, Adelina Vasilovici, Nadia-Denis Regus și Bianca Gafencu.

Claudiu Moraru, Denis Precub și David-Ionuț Dociu au câștigat bronzul pe echipe la categoria sub 14 ani. A patra medalie a fost obținută de Claudiu Moraru, care s-a clasat pe locul 3 la individual sub 14 ani. (D.C.)

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …