Friday , April 26 2024

HCM Constanta, invinsa de Veszprem acasa, in Liga Campionilor, cu 37-27

foto: prosport.ro

Echipa de handbal masculin HCM Constanţa a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 37-27 (19-12), de formaţia ungară MKB Veszprem, în al doilea meci din grupa B a Ligii Campionilor, disputat în Sala Polivalentă “Ioan Kunst Ghermănescu” din Bucureşti.

Spectatorii au afişat înainte de meci bannere cu referire la handbalistul român al echipei MKB Veszprem, Marian Cozma, care a murit în 2009: “Marian, iartă-ne!”. De asemenea, publicul a scandat în mai multe rânduri numele lui Cozma.

La debutul partidei, câţiva fani din galeria echipei HCM au scandat “Afară, afară cu ungurii din ţară!”, ei renunţând în urma intervenţiei forţelor de ordine.

Marcatori:
HCM Constanţa: Simicu – 7, Cutura – 7, Humet – 4, Sabou – 3, Buricea – 2, Criciotoiu – 2, Val – 1, Dragicevici – 1.
MKB Veszprem: Csaszar – 8, Terzici – 6, Sulici – 4, Ugalde – 4, Nagy – 4, T. Ivancsik – 2, Vaquero – 2, G. Ivancsik – 2, Reinaldo – 2, Jamali – 2, Oneto – 1.

Portarul echipei HCM, Ionuţ Rudi Stănescu, a fost eliminat cu cartonaş roşu în prima repriză.

La meci au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.

În primul meci din grupa B, disputat la 27 septembrie, HCM Constanţa a înregistrat tot o înfrângere, scor 31-35, în deplasare, în faţa formaţiei suedeze IK Savehof, scor 35-31.

HCM Constanţa a coborât de pe locul 4 pe poziţia a 6-a, ultima, în clasamentul grupei B, neavând nici un punct. Veszprem este lider în grupă, cu 4 puncte, urmată de THW Kiel – 2 puncte, IK Savehof – 2 puncte, Atletico Madrid – 0 puncte şi Celje – 0 puncte, toate patru cu un meci mai puţin.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …