Thursday , March 28 2024

Conference League: CFR, remiză în Kosovo, FCSB pierde cu West Ham după ce a condus 69 de minute la Londra

CFR Cluj a reușit un egal cu echipa kosovară FC Ballkani, 1-1 (0-0), joi seara, pe Stadionul „Fadil Vokkri” din Priștina, la debutul său în Grupa G a competiţiei de fotbal Europa Conference League. Tot joi, deși FCSB a arătat un joc bun, a fost învinsă cu 3-1 de West Ham United, la Londra. Bucureștenii au condus cu 1-0 la pauză.

FCSB a fost învinsă de echipa engleză West Ham United cu scorul de 3-1 (0-1), joi seara, pe London Stadium, în Grupa B a competiţiei de fotbal Europa Conference League la fotbal. FCSB a făcut o primă repriză perfectă şi a condus cu 1-0 la pauză, prin golul lui Andrei Cordea (34), dar totul s-a rupt în repriza secundă, după eroarea portarului Ştefan Târnovanu, londonezii marcând apoi prin Jarrod Bowen (69 – penalty), Emerson (75) şi Michail Antonio (90).

Jucătorii ambelor echipe au purtat banderole negre în semn de doliu pentru moartea Reginei Elisabeta a II-a. Meciul a fost precedat de un moment de reculegere, în timpul căruia spectatorii au început să cânte “God Save The Queen”, iar suporterii echipei FCSB li s-au alăturat. În celălalt meci al grupei, Anderlecht a învins-o pe Silkeborg cu 1-0. FCSB va juca pe 15 septembrie cu Anderlecht la Bucureşti.

CFR Cluj, remiză cu șansă

Yuri Matias (90+1) a salvat-o pe CFR de la un eşec ruşinos în Kosovo, după ce cvasinecunoscuta Ballkani deschisese scorul prin Armend Thaci (65). Campioana României a acceptat o dominare clară a echipei gazdă, care nu a pus însă în pericol decât rareori poarta lui Scuffet.

FC Ballkani a deschis scorul prin fundaşul Armend Thaci (65), cu un şut din unghi, după ce a scăpat din marcajul lui Camora şi a fost găsit norocos de Rrahmani. Yuri (90+1) a marcat cu şansă, la degajarea lui Scuffet, profitând de ciocnirea dintre portarul Frasheri şi fundaşul Astrit Thaqi.

CFR putea obţine victoria, însă Frasheri a respins şutul din unghi al lui Păun (90+7).

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …