Tuesday , May 21 2024

Fotbalistul sucevean Cosmin Tucaliuc a fost împrumutat la Petrolul

Mijlocașul în vârstă de 21 de ani a semnat un angajament până la sfârșitul sezonului cu gruparea prahoveană

Fotbalistul sucevean Cosmin Tucaliuc a fost împrumutat de Farul Constanța la Petrolul Ploiești până la finalul sezonului.

Mijlocașul în vârstă de 21 de ani a fost cedat inițial la CS Mioveni, dar n-a apucat să debuteze la echipa din Liga I.

Tucaliuc a fost jucător de bază la Gloria Buzău în ultimele două sezoane de Liga a II-a. În ediția 2019-2020 a prins 22 de meciuri și a marcat un gol, iar în sezonul 2020-2021 a avut 23 de apariții și a marcat de șapte ori.

”Clubul nostru a ajuns la un acord cu tânărul jucător Cosmin Tucaliuc, acesta semnând un angajament valabil până la finalul sezonului în curs.

În vârstă de 21 ani, Tucaliuc aparține de Farul Constanța, iar în această vară s-a aflat în lotul prim-divizionarei CS Mioveni, însă nu a apucat să debuteze în Liga I.

Mijlocaș ofensiv, de picior drept, noul echipier al „lupilor” a avut selecții la loturile naționale de juniori „U16”, „U17” și „U18”, iar cu Academia Hagi a participat la două ediții ale UEFA Youth League. Bun venit, Cosmin Tucaliuc!”, sună comunicatul clubului Petrolul Ploiești.

Tucaliuc a început fotbalul la Sporting Suceava, a ajuns apoi la Luceafărul Bucovina, iar în vara anului 2014 a semnat cu Viitorul Constanța. În perioada petrecută la Suceava a fost pregătit de antrenorii Cornel Dârman și Constantin Dumistrăcel. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

LPS Suceava a primit organizarea turneului final – speranțe pentru junioare III

LPS Suceava a primit din partea FRH organizarea turneului final – speranțe din cadrul Campionatului …