Friday , May 17 2024

Fostul stelist Sorin Paraschiv este noul președinte al Forestei

Paraschiv a fost numit de noul acționariat al clubului, care va fi prezentat săptămâna viitoare. In funcția de antrenor principal al Forestei are toate șansele să fie numit Florin Croitoru (45 de ani), care a mai pregătit la nivelul Ligii a III-a formațiile Hușana Huși și Dante Botoșani.

Foresta are începând de joi un nou președinte executiv în persoana lui Sorin Paraschiv (42 de ani).

Acesta a fost numit în funcție de noul acționariat, care va prelua conducerea clubului de pe Areni pe parcursul săptămânii viitoare.
Retras din activitatea de fotbalist în anul 2013, Sorin Paraschiv are în palmares trei titluri de campion cu Steaua București, alături de care a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA în sezonul 2005/2006.

Tot pe parcursul săptămânii viitoare, noua conducere a Forestei va organiza o conferință de presă în care va prezenta planul în ceea ce privește activitatea clubului pentru perioada următoare, se mai arată într-un comunicat al grupării de pe Areni.

De asemenea, în funcția de antrenor principal al Forestei, are toate șansele să fie numit Florin Croitoru (45 de ani), care a mai pregătit la nivelul Ligii a III-a formațiile Hușana Huși și Dante Botoșani.


Foresta va disputa ultimul meci de verificare înainte de startul campionatului, sâmbătă, de la ora 11.30, pe terenul Științei Miroslava. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Şomuz Fălticeni deschide penultima etapă din play-out

In ultima deplasare din acest sezon al Ligii a III-a, echipa antrenată de Daniel Stoica …