Tuesday , May 21 2024

Foresta primește vizita liderului Dante Botoșani, în deschiderea etapei a V-a

“Galben-verzii” se pot apropia la două puncte de primul loc în play-off cu o victorie în meciul programat astăzi, de la ora 17.00, pe stadionul Areni

Foresta primește astăzi, de la ora 17.00, pe stadionul Areni, vizita liderului Dante Botoșani, în deschiderea etapei a V-a din play-off-ul Seriei I a Ligii a III-a.

Sâmbătă, de la aceeași oră 17.00, Bucovina Rădăuți caută prima victorie de la startul play-off-ului în meciul de pe teren propriu contra Hușanei Huși.

Programul etapei a V-a din play-off:

Foresta Suceava – Dante Botoșani

Bucovina Rădăuți – Hușana Huși

La finalul play-off-ului Seriei I, primele două clasate se vor califica la barajul de promovare, acolo unde vor întâlni primele două clasate în play-off-ul Seriei a II-a.

Tot sâmbătă, de la ora 17.00, în play-out, Şomuz Fălticeni poate scăpa cu totul de grijile retrogradării cu un succes în meciul pe care îl are programat, pe stadionul “Constantin Jamaischi”, în fața codașei CSM Pașcani.

Programul etapei a V-a din play-out:

Şomuz Fălticeni – CSM Pașcani

Ştiința Miroslava – Sporting Vaslui

CSM Bacău – Ceahlăul Piatra Neamț

La finalul play-out-ului, ultimele două clasate vor retrograda direct în Liga a IV-a, acolo unde poate ajunge și echipa situată pe locul 4, dacă are cea mai slabă linie de clasament din toate cele zece serii. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

LPS Suceava a primit organizarea turneului final – speranțe pentru junioare III

LPS Suceava a primit din partea FRH organizarea turneului final – speranțe din cadrul Campionatului …