Saturday , May 18 2024

Foresta a debutat cu o înfrângere în amicale

Echipa antrenată de Dorin Goian a fost învinsă, cu scorul de 1-3, în meciul-test disputat vineri, în Copou, în fața Politehnicii Iași

Foresta a debutat cu o înfrângere în amicale, echipa antrenată de Dorin Goian fiind învinsă, cu scorul de 1-3 (0-1) în meciul-test disputat vineri, pe terenul sintetic din Copou, în fața divizionarei secunde Politehnica Iași.

Gruparea ieșeană s-a impus prin golurile marcate de Itu (’26 și ’51) și Mogoș (’78), reușita de onoare a sucevenilor fiind semnată de Marian Ilie (’60).

Foresta a început în următoarea formulă de joc: Niga – Tănasă, Cană, Botezatu, Cucoș – Samson, Mihalciuc – Netbai, Nechita, Codău – Martin. Au mai intrat: Cuciureanu – Grosu, Ionescu, Cimbru, Nițu, M. Ilie, Burlacu, Hagiu, Căinari, Filip și Chika. Makongo a fost menajat.

Începând de luni, “galben-verzii” își vor muta cartierul general la Gura Humorului, acolo unde vor sta cantonați vreme ce 12 zile.

În continuarea programul de pregătire, trupa lui Dorin Goian mai are meciuri amicale cu Gloria Bistrița (11 februarie), Şomuz Fălticeni (18 februarie și 1 martie), Aerostar Bacău (22 februarie), Rapid Brodoc (25 februarie) și Bucovina Rădăuți (4 martie).

Calificată deja în play-off, Foresta va relua campionatul pe data de 11 martie, cu un meci pe teren propriu în compania Ceahlăului Piatra Neamț. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Şomuz Fălticeni deschide penultima etapă din play-out

In ultima deplasare din acest sezon al Ligii a III-a, echipa antrenată de Daniel Stoica …