Friday , April 26 2024

Cupa Ligii, semifinale: Dinamo, invinsa de Pandurii

dinamo-pandurii

Pandurii Targu Jiu a castigat, scor 2-1, intalnirea disputata marti seara pe teren propriu cu Dinamo Bucuresti, in prima mansa a semifinalelor Cupei Ligii.

Prima partida oficiala a anului din Romania a inceput ca din tun, iar gazdele au deschis scorul in minutul 7, prin Roman, dupa o pasa geniala a nou-venitului Pintilii, care a primit dreptul de a evolua cu doar cateva ore inaintea meciului.

Trupa lui Edi Iordanescu a jucat mai bine si mai putea marca pana la pauza, dar Buleica si Roman n-au mai putut sa-l invinga pe francezul Farnolle.

De partea cealalta, echipa pregatita de Mihai Teja, aflat si el la primul joc pe banca “ros-albilor”, a ajuns cu greu la poarta gorjenilor.

Golul egalizator al “cainilor” avea sa vina dupa pauza, atunci cand Filip a impins mingea in poarta din cativa metri, dupa ce Marius Niculae a reluat in bara.

Bucuria oaspetilor a durat doar cateva minute, pentru ca Eric, intrat de 20 de secunde, a marcat golul victorie in minutul 84, cu un sut la coltul lung.

2-1 pentru Pandurii, dar calificarea e departe de a fi rezolvata, totul urmand a se decide pe 11 martie, pe stadionul lui Dinamo.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …