Tuesday , May 21 2024

CSU Suceava începe noul sezon cu un meci de gală în compania lui Dinamo

Cele două formații se întâlnesc sâmbătă, de la ora 17.30, în direct la Pro Arena, în semifinalele Supercupei României la handbal masculin

CSU Suceava începe sezonul 2023/2024 cu un meci de gală, universitarii urmând să înfrunte sâmbătă, de la ora 17.30, în direct la Pro Arena, campioana Dinamo București, în semifinalele Supercupei României la handbal masculin.

Răzvan Gavriloaia cunoaște foarte bine gruparea bucureșteană, alături de care a cucerit trei titluri în Liga Națională, două Cupe ale României și trei Supercupe.

“Dinamo este de departe cea mai valoroasă echipă din Liga Națională și ar trebui să spulbere tot ce-i iese în cale în noul sezon. Noi, din nefericire, suntem primii în drumul lor. Sperăm totuși să facem o figură frumoasă, să nu le dăm apă la moară celor care ne văd ca pe niște victime sigure”, a declarat Răzvan Gavriloaia, care nu este refăcut în totalitate după accidentare.

“Spre deosebire de noi, celelalte echipe joacă sub presiune în această competiție. Noi trebuie să ne bucurăm de handbal în aceste două meciuri din weekend, să ne perfecționăm jocul”, a adăugat portarul Darius Makaria.

Chiar dacă suntem outsideri competiției și avem șanse puține să jucăm finala, ne bucurăm să fim acolo, alături de cele mai bune echipe din țară. E o încununare a succeselor din sezonul trecut”, a precizat antrenorul secund Bogdan Şoldănescu.

Gruparea suceveană nu va putea miza la competiția din sala Dinamo pe aportul lui Tîrzioru și Loic, ambii fiind accidentați.

În prima semifinală, CSM Constanța va întâlni sâmbătă, de la ora 15.00, formația Minaur Baia Mare. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

LPS Suceava a primit organizarea turneului final – speranțe pentru junioare III

LPS Suceava a primit din partea FRH organizarea turneului final – speranțe din cadrul Campionatului …