Monday , May 20 2024

Bătaie între suporterii suceveni și jandarmii din Botoșani

Patru suporteri au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 1.000 de lei și interzicerea accesului la competiții sportive pe o perioadă de șase luni 

 

Suporteri - bataie Botosani

 

Meciul dintre CSU Suceava și HC Vaslui, disputat vineri seară, în sala “Elisabeta Lipă” din Botoșani, nu a fost lipsit de incidente, mai mulți fani suceveni intrând la pauză într-un conflict cu jandarmii.

“Suporterii suceveni au postat pe facebook și un filmuleț însoțit de mesajul: „Astăzi (vineri, n.r.), în pauza meciului de handbal între CSU Suceava si HC Vaslui, disputat la Botoșani, suporterii celor de la Suceava au fost provocați de suporterii locali de la Botoșani și totul s-a terminat cu o bataie între Jandarmeria Română si cei de la Suceava”.

„Un grup de cinci botoșăneni a ieșit în fața sălii de sport, unde a început să adreseze injurii și cuvinte obscene unui grup de aproximativ 20 de suporteri ai echipei sucevene, care se aflau în aceeași zonă, creând o stare de tensiune în rândul acestora. Jandarmii care asigurau ordinea și liniștea publică la manifestarea sportivă au intervenit prompt și au acționat legal, discutând cu cei care provocau scandal și dispersându-i. În acel moment, suporterii suceveni au devenit agresivi la adresa forțelor de ordine, impunându-se folosirea spray-urilor iritant lacrimogene pentru îndepărtarea acestora și evitarea producerii unor acte de violență, fără a fi folosite alte mijloace de intervenție”, se menționează într-un comunicat de presă emis de Inspectoratul Județean de Jandarmi Botoșani.

Patru suporteri suceveni au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 1.000 de lei și interzicerea accesului la competiții sportive pe o perioadă de șase luni, pentru că au încercat să pătrundă în interiorul Sălii Polivalente în stare vădită de ebrietate. În urma intervenției forțelor de ordine din pauza me­ciului, un suporter sucevean a fost amendat cu 500 de lei și a primit sancțiunea complementară de inter­zicere a accesului la competiții sportive pe o perioadă de un an, pentru participare la scandal, conform prevederilor legii nr.4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive. Totodată, la coborârea din autocarul suporterilor suceveni, un tânăr a fost observat de jandarmi în timp ce scotea o petardă din buzunar, acestuia fiindu-i întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,, operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept“. „Persoanele care au adresat injurii în pauza meciului la adresa suporterilor suceveni vor fi identificate și vor fi sancționate contravențional de jandarmi pentru faptele săvârșite, conform prevederilor legale”, se mai menționează în comunicatul de presă. (D.C.)

Vezi si

Răzvan Gavriloaia își prelungește contractul cu CSU Suceava

Veteranul vestiarului sucevean va semna pentru încă un sezon cu echipa locală de handbal, urmând …

12 comments

  1. apreciez cuvintele frumoase,adevarate,ce denota bunul simt si scoala vietii,ionut,doru,stefan,sunteti demni de respect in lumea buna…sustin cu tarie ca meritati respectul si consideratia mea,pentru totdeauna!!am pretentii la toti prietenii mei,ce ma respecta pe mine ca si super baietas valabil pentru totdeauna,sa poarte respect si consideratie celor ce mereu ma sustin si imi sunt tovarasi adevarati!!cat despre toti dusmanii ce-mi poarta grija,va spun un singur lucru : voi nu rezistati nici macar o zi,sa fiti in pielea mea…sa judeci e usor,dar mai intai,intreaba-te,tu esti ok?apoi da-ti cu parerea,daca tot esti menit sa fii curva cu multe fete…respect pentru lumea buna,respect pentru toti ai mei !!

  2. Deci unu la mana ce-i care comentati aiurea sunteti tradatori ori din sistem ori ambele…Jeg de doi lei e usor sa fii dar un smecher adevarat e foarte greu dovada si aici pana sa ajungeti la valoarea lui Gigi mai aveti mult de mancat dar cum sunteti fara scoala vietii nu veti ajunge niciodata !! Fiti si voi ca el ca mine si apoi comentati aiurea !! Baiat valabil cu caracter mare ca el nu gasesti iar faptul ca va iritati arata invidie prosteasca sau ca sa va multumesc sunteti smecheri prosti !! De bine de rau eu codul si treptele mafiei le invat si pot spune ca le aplic in sensul ca nu ma vand pe doi lei si tradez !! Iar referitor la blonda fete care le stiu atata spun un smecher care se respecta nu se baga la discutii polemici de femei azi e maine nu e cu tine… Dar asa ca un sfat nu le mai denigrati ce e valabil merita ocrotit … vedeti-va de vrajeala voastra de doi lei ca e mai bine !! Gigi respect pe viata fratelo !!

  3. doru,ionut,respect din partea mea pentru totdeauna!!se vede ca aveti mult caracter si scoala a vietii,valabilitate si valoare,pentru asta aveti respectul si consideratia mea pe viata!!cat despre barfele acelor”curve de oameni” ce cauta sa ma devalorizeze,barfindu-ma in primul rand fara sa ma cunoasca,vreau sa le intreb un singur lucru: asa fac baietii fini,cu caracter si valabilitate?barfesc ca curvele,indrugand povesti de tot felul?sau isi vad de treaba lor,lasand loc de “buna ziua”?

  4. In primul rand a fi student e un lucru foarte ok cum e Semian Stefan.A fi eleva e un statut obisnuit cum e Petronela despre care vorbiti a fi un smecher baietas cum e gigi e iar foarte ok.Ca Semian il mai copie poate putin in atitudine nu stiu de ce deranjeaza iar ca, curteaza o fata e iar ceva firesc. Daca asa simte nu e infractiune !!! Asa ca gura mai mica poate ea ii da impulsul de a fi mai bun nu va ganditi ??? Te salut Gigi Semiane vezi sa o cuceresti !

  5. Bai nestiutorilor tot vorbiti de Semian si de prietenii lui de rau daca ati sti voi lucrurile cum stau nu ati ma-i fi tari in spatele ecranului iar acea blonda de care tot vorbiti la fel la fel daca ati sti ce rude are v-ati pune in genunchi… Asta e nu va convine suportati astia is smecherii adevarati ai Sucevei el si cu Gigi din piata iar blonda ar trebui sa fie mandra ce e curtata de unul ca el!

  6. Nu exista aproape poze sa nu se bata apropouri la blonda aia Petronela Spataru daca nu ma insel asa are contul pe facebook. Intrebare intrebatoare nu te plictisesti Semiane sa o ridici in slavi ??? Sau asa e felul tau de mascul nu ajunge odata trebuie sa repeti tu tot timpul superba superba nu e asa cum vad ochii tai de smardoi

  7. Daca nu se scoate el da cat te mai scoti ???? ori sistemu e de vina nu e capabil

  8. Suspect suspect acest personaj cu blondele lui si cu tot… Sta dupa fusta tinerelor de 18-19 ani sa il scoata din belele asa se aude…

  9. Probabil ii veti vedea discutand lucruri numai de ei stiute..

  10. Asta e rezultatul unei prietenii cu un tip care ii e foarte apropiat lui Semian fentarea sistemului… Daca vreti sa il cunoasteti faceti o tura seara prin piata mica

  11. E minciuna ce se zice om cu capul spart nu poate fi de la spray!!! Dar asa e in Romania da curios acest Semian blondul sau mana dreapta a interlopilor din Suceava ce cauta scandal ca se vede in clip fruntas acolo. El pune clipuri a pus de fapt impotriva politiei ca l-a batut si aici era fruntas la scandal.Era o ocazie buna de a scoate smardoiala din el poate a luat-o dar nu cat trebuia.Acest nou Godfather al Sucevei a fentat din nou !! E grav ca a fentat sistemul…

  12. Pacat ca acesti smardoi au scapat Stefan Semian jucand teatru ieftin la camera si scapand din cate se aude fara nimic nici macar amenda…