Thursday , June 13 2024

Bărbat din Suceava, amendat cu 3.000 de lei pentru că a abandonat trei pisoi pe marginea unui drum din Sf. Ilie (VIDEO)

Sâmbătă, 18 mai, polițiștii din cadrul Secție 9 de Poliție Rurală Șcheia, au fost sesizați de către un bărbat din  Sf. Ilie cu privire la faptul că, în jurul orei 12:00, o persoană a abandonat trei pui de pisică, pe care i-a aruncat pe spațiul public, din portbagajul unui autoturism.

Polițiștii din cadrul SPR 9 Șcheia au efectuat verificări și au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, de asemenea, la fața locului fiind găsit un pisoi, care prezenta și o afecțiune medicală, la ambii ochi.

Având în vedere aspectele constatate, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au emis un ordin de plasare a animalului în adăpost pentru o perioadă de 45 zile, întrucât acesta nu a beneficiat de tratamente medicale, fiind pus în executare de către reprezentanții Asociației de protecție a animalelor –Casa lui Patrocle Suceava, conform contractului încheiat de către CJ Suceava cu aceștia. Ulterior, exemplarul felin a fost transportat la un cabinet veterinar în vederea acordării asistenței medicale veterinare.

În continuarea verificărilor, polițiștii au reușit identificarea în trafic a autoturismului din care au fost aruncate exemplarele feline, stabilindu-se că la volanul acestuia se afla un bărbat cu domiciliul în municipiul Suceava, pe str. Aleea Lalelelor.

Cu ocazia efectuării unui control al autoturismului, în portbagajul acestuia a fost identificată o cutie din carton și doi saci de rafie, care au fost folosiți de către proprietar la savârșirea faptei.

Bărbatul a fost condus la sediul SPR 9 Scheia, unde, cu ocazia audierii a recunoscut faptul că a abandonat un număr de 3 pui de pisică pe drumul public din localitatea Sf.Ilie, comuna Șcheia. Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor l-au amendat pe bărbatul respectiv cu de 3000 lei. (O.S.)

Vezi si

Vasile Rîmbu, primarul ales al Sucevei: Nu s-au luat decizii în privința posturilor de conducere ale Primăriei Suceava

Vasile Rîmbu, viitorul primar al municipiului Suceava, a declarat că până la preluarea oficială a …