Saturday , February 4 2023

162 de profesori concurează pentru a se titulariza pe cele 63 de catedre disponibile

In urma desfăşurării concursului de titularizare în învăţământ, 162 de profesori au obţinut medii mai mari de şapte, cu care pot concura pentru a ocupa cele 63 de locuri titularizabile din judeţul Suceava. In sedinta publica de repartizare pe post ce se desfăşoară astăzi la Colegiul Tehnic “Petru Muşat” Suceava, se hotărăşte care dintre cele 162 de cadre didactice se va titulariza şi care va obţine doar un post de suplinitor

Inspectoratul Scolar Suceava - martie 2015 - 000 [800x600]

Astăzi, 27 iulie 2015, începând cu ora 10:00, la Colegiul Tehnic “Petru Muşat” din Suceava se desfăşoară şedinţa publică de repartizare a candidaţilor cu medii de repartizare peste şapte şi care au obţinut cel puţin nota şapte la concursul de ocupare a posturilor didactice. În perioada 25 – 26 august 2015, ISJ Suceava va organiza şedinţele publice pentru repartizarea candidaţilor cu medii de repatizare peste 5 şi care au obţinut cel puţin nota 5 la concurs. In urma concursului de titularizare s-au înregistrat 162 medii de repartizare peste şapte, candidaţi care au şi nota la proba scrisă peste şapte şi pot opta pentru un post titularizabil.
Menţionăm că înaintea examenului de titularizarea s-a desfăşurat examenul de definitivare în învăţământ, iar obţinerea definitivatului este condiţie obligatorie pentru titularizarea în învăţământ. Potrivit Inspectoratului Scolar Judeţean Suceava, lista posturilor vacante la nivelul judeţului Suceava cuprinde 467 de posturi dintre care 63 au viabilitate mai mare de patru ani, adică sunt titularizabile.
Conform calendarului şi metodologiei de concurs, după desfăşurarea concursului de ocupare a posturilor didactice din data de 15 iulie 2015, repartizarea candidaţilor se realizează în şedinţe publice, în următoarea ordine: repartizarea candidaţilor cu note peste 7 obţinute în sesiunea 2015, repartizarea candidaţilor cu note peste 5 obţinute în sesiunea 2015, detaşarea la cerere sau în interesul învăţământului, repartizarea candidaţilor cu note mai mari de 5 obţinute la concursul de ocupare a posturilor didactice în sesiunile 2013 şi/sau 2014.
“In condiţiile în care, după finalizarea tuturor acestor etape prevăzute de metodologie, rămân posturi didactice neocupate, ISJ Suceava poate organiza, după data de 1 septembrie 2015, concurs pentru ocuparea acestora”, au explicat reprezentanţii Inspectoratului Scolar Judeţean Suceava. (I.G.N.)

Vezi si

Ministrul Sănătății le reamintește medicilor: Solicitarea de bunuri materiale sau bani pentru un act medical, intolerabilă, constituie faptă penală 

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat, sâmbătă, că este “absolut inacceptabil” ca medicii să ceară …

One comment

  1. Care …..poate ….mai mult???Nimic nu e mocca.