Friday , May 10 2024

Gerard Butler, disperat sa se impace cu Madalina Ghenea

madalina ghenea

Femeile cad ca muştele când actorul Gerard Butler (45 de ani) îşi face apariţia. Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute la Tokyo, în Japonia, unde scoţianul îşi promovează noul film. Nana Suzuki, una dintre cele mai frumoase femei din această ţară, a tot încercat să-l facă pe actor să-i cadă în braţe. Însă Butler a fost de neînduplecat: doar i-a zâmbit politicos.
În vreme ce presa din toată lumea speculează că relaţia dintre Gerard Butler şi Mădălina Ghenea a luat sfârşit, gesturile actorului scoţian lasă să se înţeleagă că nu s-a stins focul pasiunii între el şi frumoasa româncă.
Zilele acestea, el se află în Japonia, într-o campanie de promovare a noului său film, “Cod roşu la Casa Albă”. Cei prezenţi la eveniment au început să-şi pună întrebări când au văzut un Butler cuminte, politicos, care nu a întors privirile după alte femei.
Ba chiar nu a cedat avansurilor făcute de manechinul Nana Suzuki, care nu s-a dezlipit de el. În plus, jurnaliştii americani susţin că în ultima vreme, din cauza programelor încărcate ale celor doi, Mădălina şi Gerard s-au văzut foarte rar, de unde au apărut şi zvonurile legate de despărţirea acestora.
Ce-i drept, românca a lăsat să se înţeleagă în repetate rânduri că a luat o pauză, însă a refuzat mereu să intre în detalii. Ziariştii americani susţin că au aflat că în ultimele săptămâni scoţianul cu mare priză la femei a sunat-o nonstop pe Mădălina, pentru a reaprinde scânteia dragostei.
Având în vedere mesajele cu subînţeles lăsate de frumoasa româncă pe Facebook, tensiunile sunt de domeniul trecutului.
libertatea.ro

Vezi si

 Spitalul Foișor: Florin Piersic are o stare generală gravă, în urma unui sepsis

Actorul Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost transferat, joi, de la …