Friday , September 30 2022

Jared Leto și Mădălina Ghenea, cină romantică și trandafiri, la Milano

Modelul și actriţa româncă Mădălina Ghenea a fost surprinsă luând cina cu Jared Leto la Milano. Actorul s-a prezentat ca un adevărat gentleman, aducând flori Mădălinei. Starul în vârstă de 49 de ani joacă alături de româncă în producţia ”House of Gucci”, film regizat de Ridley Scott, care va avea premiera în întreaga lume la sfârşitul lunii noiembrie. În această peliculă, actriţa o interpretează pe Sophia Loren, cu care seamănă izbitor, iar actorul îl joacă pe designerul Paolo Gucci.

Conform okmagazine, paparazzii i-au surprins pe cei doi în timp ce s-au întâlnit pentru a lua cina la Milano. Jared a fost foarte elegant, cu un sacou de catifea de culoare verde care îl scotea efectiv din mulţime. Actorul avea şi cămaşă albă, descheiată mult în faţă şi o eșarfă pe post de mască îi acoperea nasul și gura. Mădălina a fost spectaculoasă, ca de obicei, în pantaloni negri de piele şi o geacă de piele alb cu negru. S-a bucurat foarte mult când a primit trandafiri de la Jared Leto, fotografii surprinzându-i zâmbetul şi uimirea.

Cele două celebrităţi s-au îndreptat spre restaurantul La Risacca 6 ca să ia cina.

Filmul ”House of Gucci” în care joacă cei doi se anunţă un succes. Producţia este considerată printre cele mai interesante şi aşteptate filme ale anului. Filmul regizat de Ridley Scott ne aduce o poveste despre lux, răzbunare şi crimă, cu Lady Gaga, Adam Driver şi Jared Leto în rolurile principale.

Alături de ei mai joacă Al Pacino, Jeremy Irons sau Salma Hayek. Fanii au rămas impresionaţi de Jared Leto, care a trecut printr-o nouă transformare spectaculoasă în carieră pentru rolul lui Paolo Gucci.

 

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …