Saturday , December 3 2022

Jennifer Aniston, împăcată cu gândul că nu va fi mamă: Am încercat in vitro, ceaiuri chinezeşti… Am pierdut acel tren

Actrița Jennifer Aniston a dezvăluit într-un interviu că nu a reușit să rămână însărcinată nici după ce a încercat fertilizarea in vitro și că a fost nevoită ani de zile să suporte presiunea socială și întrebările referitoare la motivul pentru care nu a devenit niciodată mamă.

”Am tot încercat să rămân însărcinată”, a povestit actrița pentru revista Allure. ”A fost un drum dificil. Au fost ani întregi în care s-au făcut speculații în privinţa mea. Am încercat fertilizarea in vitro, am băut ceaiuri chinezești, de toate. Și iată-mă, azi. Am pierdut acel tren”. Actriţa de 53 de ani spune, însă, că s-a împăcat cu ideea. ”Nu am niciun regret. Sunt mândră de ridurile şi părul meu alb. Nu îmi mai pun problema: ce-ar fi fost dacă, ceea ce este eliberator”, a spus Aniston.

Actriţa a vorbit în mai multe rânduri, în trecut, despre hărţuirile la care sunt supuse femeile care nu au copii şi s-a arătat jignită de comentariile care spuneau că a ales cariera în detrimentul familiei. ”Nu îmi place presiunea pe care oamenii o pun pe mine, pe femei, cum că ai eşuat ca femeie dacă nu ai procreat. Nu mi se pare corect”, spunea aceasta, tot într-un interviu pentru Allure. Aniston a adăugat că poţi fi “un om complet” şi dacă nu ai un partener sau un copil, iar astfel de decizii sunt personale.

Vezi si

Viva Magenta – culoarea anului 2023

 Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2023. Este vorba despre Viva Magenta, o culoare descrisă …